Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana trzymaj się! Co mowią lekarze? Miałaś już robione usg? Mocno krwawisz? Postaraj się nie martwić...boże wiem ze sie łatwo mówi. Jestem dobrej myśli...Jestem w szpitalu...
Powodzenia na wizycie.Bylam wlasnie na badaniach krwi, kolejna stówa nie moja... musiałam toxo powtórzyć i zrobic juz HBS. A dzis wizyta, ciekawe jak tam maluszekide dzisiaj do smyka w celu kupienia pieluch i otulaczy bo nawet w fajnej cenie są. Jakie najbardziej pieluchy sie sprawdzają w takim codziennym użytku? Tetry? Flanelki?
Powodzenia!!!Ja już pod gabinetem czekam ...
Ja tak mam jak mi cukier mocno spada.@Zuzik1981 matko 3mam kciuki kochana przeciez moze byc dobrze, nie denerwuj sie, mysl dobrze , bardzo 3mam kciuki! @ewciaaal kochana mialam dzis to samo. Mnie pomoglo schylenie glowy miedzy nogi w pozycji siedzacej, ale sie przerazilam..jade pociagiem i juz chcialam mowic wspolpasazerom co siw dzieje, bo czulam ze mnie odcina..zimne poty, kreci sie w glowie, niedobrze..brr okropne uczucie byla zadnej z nas nie spotykalo. @PatkaPatka kochana na pewno tak moze byc.ja mam to szczescie ze poczulam w 18 tyg wieczorem a potem czulam tylko coraz czesciej a teraz czuje caly dzien i coraz mocniej. Ale u kazdej lozysko inaczej ulozone i jak dzidzi soe przekreci no to jest jak jest. Niedlugo beda kopniaki 24hja jak zasypiam to moj sie wierci, jak ide w nocy na siusiu to tez sie przebudzi, urocze to i ciesze sie ze nie musze czesto uzywac detektora bo pewnie tak bym robila
takie ulozenie u Ciebie i na pewno wszystko pieknie
Ale dobrze mi sie czyta wasze posty, tyle sie ucze![]()
Zuzik trzymam bardzo mocno kciuki!!!!Jestem w szpitalu...
O jeju... mam nadzieję ze lekarze pomogąJestem w szpitalu...