karOls9
Fanka BB :)
Zaraz wstawię wam zdjecie tam na zdjęciach brzuszków [emoji4]Pokazała byś nam brzuszekbo wcześniej nie odstawał od pojedynczych ciąż tak się kamuflowal
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaraz wstawię wam zdjecie tam na zdjęciach brzuszków [emoji4]Pokazała byś nam brzuszekbo wcześniej nie odstawał od pojedynczych ciąż tak się kamuflowal
![]()
Dla mnie właśnie tez. Chyba że one nie wiedziały na pewno. Ja na połówkowej poprosiłam żeby potwierdził płeć bo ołówkowa to dla mnie już taki pewniakJa myślę ze to kurczę jakieś słabe sprzęty mają albo dzidzia źle ułożone akurat przy badaniu albo lekarz nie od tych badań [emoji23] na polowkowych widać siurka jak nie wiem juz [emoji16]a przecież lekarz tez sprawdza narządy czy prawidłowe więc dla mnie to dziwne takie zmiany
Ja myślę ze to kurczę jakieś słabe sprzęty mają albo dzidzia źle ułożone akurat przy badaniu albo lekarz nie od tych badań [emoji23] na polowkowych widać siurka jak nie wiem juz [emoji16]a przecież lekarz tez sprawdza narządy czy prawidłowe więc dla mnie to dziwne takie zmiany
No to ja też miałam już 3 razy potwierdzona w tym raz u innego ginOooo wlasnie jestem tego samego zdaniami powiedzial w 12 tyg juz plec w 17 inna pani doktor tez mowila ze widzi jajeczka i ze cos zwisa
zobaczymy co w piatek powie ale watpie ze sie zmieni i nawet bym nie chciala zeby mu odpadl
bo juz mowie do niego po imieniu
![]()
No ja rozumiem, że na prenatalnych czy tam jeszcze do 16tyg jakoś to różnie bo ten wyrostek to tak różnie się kształtuje ale w wysokich tyg to coś to nie halo [emoji23]Dla mnie właśnie tez. Chyba że one nie wiedziały na pewno. Ja na połówkowej poprosiłam żeby potwierdził płeć bo ołówkowa to dla mnie już taki pewniak
Oby moja tez była Milenką, bo inaczej będzie synuś w różowych sukienkach śmigałTak! Trzy przypadki jednego dnia..i to wlasnie z chlopca dziewcznki..sama w szoku jestem. Moja Maja MUSI byc Mają..![]()