Dagaa11
Fanka BB :)
Znajdz pierwsza leosza stronke do zmniejszania zdjec, wrzuc tam zdjecie u podeslij linkJest napisane 8.0cm MI 0.5 ten gin ma niemiecki aparat bo tam te opisy sa po niemiecku więc nie wiem co to oznacza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Znajdz pierwsza leosza stronke do zmniejszania zdjec, wrzuc tam zdjecie u podeslij linkJest napisane 8.0cm MI 0.5 ten gin ma niemiecki aparat bo tam te opisy sa po niemiecku więc nie wiem co to oznacza
A stosujesz emolienty?Dziewczyny a czy ktoras ma Atopowe zapalenie skory? Mam dermatologa w srode a juz nie wiem co robic![]()
Ja mamDziewczyny a czy ktoras ma Atopowe zapalenie skory? Mam dermatologa w srode a juz nie wiem co robic![]()
Mój synuś cierpi na to cholerstwo.Dziewczyny a czy ktoras ma Atopowe zapalenie skory? Mam dermatologa w srode a juz nie wiem co robic![]()
A probowalas mediderm? Jest na azs, egzeme i luszczyce. Pacjenci bardzo go sobie chwala, a i dermatolodzy przepisuja. U nas 100g tubka kosztuje ok 8 zl, takze majatek to nie jest a moze złagodzi?Tak. Mam od Dermatologa parafine do ciala.. ale dupa! Chyba sie wsciekne. Poczatkowo mialam tylko na dekoldzie a teraz sa wszedzie Zobacz załącznik 847346
Dziewczyny płakać mi się chce. Robiłam testy w czwartek i piątek o czułości 10 i ładna kreska była jasna, ale wyraźna dziś zrobiłam o czułości 25 i wyszedł cień cienia. Myślałam że wyjdą juz ciemniejsze nawet te o wyższej czułości. chyba faktycznie nie jest dobrze...jestem podlamana. Plamienia nie mam brzuch boli jak na @ piersi leciutko
Ja zrobilam w zeszlym.tyg ostatni, bo kreski juz byly tak mocne, ze az oczy bolalyJa bym sie w testy juz nie bawiła beta przyrost i wiadomo