Ja mam Hashimoto od jakiś sześciu lat.A dlaczego idziecie do endo? jesli mozna wiedziec![]()
2.5 najwięcej.A jaki powinien byc wynik tsh?
Zabraniam Ci myśleć negatywnie! Będzie dobrze! Bądź dobrej, pozytywnej myśli!Dziewczyny płakać mi się chce. Robiłam testy w czwartek i piątek o czułości 10 i ładna kreska była jasna, ale wyraźna dziś zrobiłam o czułości 25 i wyszedł cień cienia. Myślałam że wyjdą juz ciemniejsze nawet te o wyższej czułości. chyba faktycznie nie jest dobrze...jestem podlamana. Plamienia nie mam brzuch boli jak na @ piersi leciutko
Cześć!WitamyPrzybywa nas
Opowiedzcie coś więcej o sobie
Byłyście już na wizycie?
No to jeszcze raz Czesc wszystkim.
Na poczatku zaznacze ze mieszkam w Holandii. (Niestety) Tutaj ciąza jest uznawana w 3 miesiacu. Holendrzy nie ratuja wczesniej. Robia naturalną selekcje
W 2010 roku mialam puste jajo ale uznali mi to jako 1 ciaze i poronienie. Pozniej mialam "male" problemy ze zdrowiem (z perspektywy czasu wyszlo mi to na plus) co zaakwalifikowalo mnie do szybszego potwierdzenia przez lekarzy "stanu blogoslawionego" i takim oto sposobem w 3 tyg dostalam skierowanie do laboratorium. Wyniki wyszly ok. W 5 tyg dostalam brazowego plamienia gdzie wyladowalam na ginekologi, ale uslyszalam ze to tez normalne i nie ma sie czym stresowac.. po 1.5 tyg kontrolne usg( 6t1d) i bylo juz serducho widac
Dzisiaj mialam spotkanie "informacyjne" w szpitalu. Zalozono mi oficjalnie karte ciązy. Nastepne Usg mam 02 maja.. i juz bie moge sie doczekac [emoji5]
Ja też zbieram pamiątki! Po pierwszej ciąży mam masę rzeczy. Nawet pepuszek mi się zachował. A ostatnio pokazałam synowi jaką malutką miał łapkę w szpitalu [emoji5] na podstawie opaski.Ja zrobilam w zeszlym.tyg ostatni, bo kreski juz byly tak mocne, ze az oczy bolalya zrobilam, zeby zostawic na pamiątke
![]()
Gratuluję! Cieszę się, że wszystko układa się jak należy.Moja fasoleczka ma 9mm 6tyg i 6dni czeka nas teraz test harmony zeby wykluczyć wady genetyczne.
Co się stało? Czemu Cię zestresowała?Managerka mnie dzis tak zestresowala podczas rozmowy, ze jak o 15 mnie zlapal bol brzucha z tych nerwow tak dalej nie puszcza, mimo ze staram sie nie myslec o pracy... tak byc nie powinno![]()
Mnie mój szef stresuję codziennie. Dzisiaj zadzwonił i mi nawrzucał, że czegoś tam nie ma w kalendarzu. Od kiedy jestem w ciąży to pracuje nad wyjebczym stosunkiem do ludzi, którzy za główny cel swojej marnej egzystencji stawiają sobie dołowanie i znęcanie się psychiczne nad innymi - mniejszymi od siebie. Czasami działa - dopiero się tego uczę [emoji57] [emoji6]