Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz jej sie troche poprzestawialo bo moj M nie zwraca na mamusie wogole uwagi wiec teraz celebruje mlodszego synkaKurcze tak sobie myślę, że ja jak miałam 19 lat to już byłam w pełni dojrzała, na swoim, pracującą, nie imprezująca, normalnie żyjący odpowiedzialny człowiek. Teraz mam 22 i już będę matką, a czuje się w pelni przygotowana do tej roli20lat to chyba jakiś kryzys emocjonalnh jest. Moj brat 20latek wyprowadził się 2 miesiące temu do dziewczyny i zgrywa wielce dorosłego... Zachowuje się, choćby pozjadał wszystkie rozumy, no brak słów...
Życzę im.jak najlepiej, bo dziewczyna jest naprawdę fajna, starsza od niego o 4 lata, ale bardzo ogarnięta. Mam nadzieje, ze go jakoś doprowadzi do porządku![]()

O jaaa, moja też :/Co do teściowych , moja jest dobra kobieta az za dobrą bo tym mnie denerwuje, jak by mogła to bym weszla nam do tylka , Poprostu maskara [emoji19]