EklerkaDaria
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za maleńką i nie stresuj się na zapas! Śliczne zdjęcieMalutka wazy 227g niestety wyszedł nam problem z jelitamibędę miała powtórkę prenatalnych 31 sierpnia. I 13wrzesnia echo serduszka malutkiej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki za maleńką i nie stresuj się na zapas! Śliczne zdjęcieMalutka wazy 227g niestety wyszedł nam problem z jelitamibędę miała powtórkę prenatalnych 31 sierpnia. I 13wrzesnia echo serduszka malutkiej.
Pozostaje się cieszyć, ze to zima będzie bo byłoby przekichaneU mnie dziewczyna w 38tc dochodziła. Ale jak ona się meczylam ostatnie tygodnie, aż szkoda było na nią patrzeć.
Dlatego każda powinna móc iść na L4 tak jak się czuje, bez żadnych niemiłych sankcji. Gdyby nie to, że mam pracę przy komputerze bez dźwigania i stania to już dawno bym była na L4 :|U mnie dziewczyna w 38tc dochodziła. Ale jak ona się meczylam ostatnie tygodnie, aż szkoda było na nią patrzeć.
@Mamusia96 a co to za problem jesli mozna wiedziec? Tylko jak najmniej stresu bejbe:*
Ale sen! Padlam. Mi sie w pierwszej ciazy snilo ze maz nie mial nogi a ja sie martwilam jak on na plaze dojdzie...No to sie podzialo...
@MatkaPolka85 doskonale Cie rozumiem, sama mam lacznie 4 facetow w domu i jedna panne...faktycznie w 13 tyg to wczesnie, mi tak potwierdził na 90proc dziewczynke, ale potwierdzilam w 19 tyg u innego doktorka takze na 90proc i jak sie cos zmieni, to oszaleje
Dzis przespalam cala noc! Trzeba to zapisac w gazecie, bo ostatnio sypiam strasznie zlebudze sie w srodku nocy i dwie godz z glowy...sny mam straszne, dzis mi sie snilo ze urodzilam..pamietam jak corcia wyglądała, problem w tym, ze urodziła sie jako 2latka, miala sliczne wlosy blond (!?) I byla strasznie niegrzeczna! Szlam z Nia za raczke i mowie do M, ze jednak zostaje Maja i tak bedziemy ja nazywac a mala mowi do mnie " a moge nazywac sie Diabeł??" I taki wzrok na mnie...matko co za pierdoly.
Co z ta polozna dziewczyny? A jak sie chodzi prywatnie, to skad wytrzasnac taka polozna przed porodem?
Podziwiam Cie! [emoji6] A w tej ciazy tez pracujesx?Ja pracowałam w magazynie chłodni (temperatura 4-5 stopni) do siódmego miesiąca. Po 12h, pod koniec skróciłam do 10h. Jeszcze ostatniego dnia przerzucałam pudła, co prawda we własnym tempie, ale przerzucałam![]()
Będzie dobrze :* musiDziewczyny trzymajcie za mnie dzis kciuki. O 16:40 mam dzis połówkowe.... Bardzo sie boję.
Patka a kiedy sie wybierasz na l4?Dlatego każda powinna móc iść na L4 tak jak się czuje, bez żadnych niemiłych sankcji. Gdyby nie to, że mam pracę przy komputerze bez dźwigania i stania to już dawno bym była na L4 :|