natka100
Fanka BB :)
Zeby tylko odnosić i przekroczyc 30 tydzNatka witam w klubie ja pewnie tez rozpakuje sie w listopadzie zreszta nawet na tych pierwszych prenatalnych mam napisane ze 1;45 ze moge urodzić przed 34tc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zeby tylko odnosić i przekroczyc 30 tydzNatka witam w klubie ja pewnie tez rozpakuje sie w listopadzie zreszta nawet na tych pierwszych prenatalnych mam napisane ze 1;45 ze moge urodzić przed 34tc
Tez na to liczęZeby tylko odnosić i przekroczyc 30 tydz

Ciuszkow nie zamawialam z ali, takze nie wiem jak wypadają, ale przesylki dochodza do mnie po jakichs 3/4 tygniach, takze nie najgorzej@Zuzik1981 i ja też z tych co mają nie donosić do 40tc, lekarz wspomniał, że duże prawdopodobieństwo, że ciąża zakończy się 36-37tc także byłby wtedy stu procentowy listopad ale ja jakoś nie do końca się tym sugeruje, dzidzia wyjdzie i tak kiedy jej się zachce![]()
@Estera91 boskie zakupy :* jak to jest z oczekiwaniem z ali? Długo to idzie? Chciałam dzisiaj nawet coś zamówić ale miałam problem z wybraniem rozmiaru, jakieś dziwne mieli rozmiarówki..
U mnie akurat macica dwurożna i się nie rozszerza tak jak powinna, dzidziuś ma mało miejsca więc i wyjść może chcieć szybciej, niby bywają właśnie problemy z zachodzenkem w ciążę a potem jej donoszeniem i zazwyczaj ciąża rozwiązywana jest przez CC, ale ja jestem dobrej myśliCiuszkow nie zamawialam z ali, takze nie wiem jak wypadają, ale przesylki dochodza do mnie po jakichs 3/4 tygniach, takze nie najgorzej
Ciekawe czym sie sugeruja lekarze, ze juz mogą to stwierdzić, chcialabym donosic do 38go, ale nie chce przenosic, bo to takie czekanie pozniej [emoji6]