motylkowelove
Fanka BB :)
No dokładnie każdy w zależności od potrzeb [emoji4]A to już inna historia u ciebie. Ja za wizyte tylko 120, leki to tylko mam witaminy i magnez to może z 60 miesięcznie plus badania no ale to różnie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No dokładnie każdy w zależności od potrzeb [emoji4]A to już inna historia u ciebie. Ja za wizyte tylko 120, leki to tylko mam witaminy i magnez to może z 60 miesięcznie plus badania no ale to różnie.
No mój blok jeszcze nie jest ocieplony, ale u w porównaniu u mojej mamy budynek ocieplony i o wiele chłodniej.O masakra współczuję! To u mnie w domu fajnie chłodno, ocieplony dom robi swoje zasunelam rolety od słońca i też nie grzeje . Za to jak wychodzę to jak do piekarnika
No na pewno ...No mój blok jeszcze nie jest ocieplony, ale u w porównaniu u mojej mamy budynek ocieplony i o wiele chłodniej.
U mnie aktualnie na 6 pietrze (godzina zła)Zobacz załącznik 883667
Haha zdolniachy z tych twoich dzieci, na takie i podobne akcje polecam "magiczne gąbki" można w rosmanie kupić ale drogo, ja na alliexpress zamówiłam 50 szt. za 20 zeta, poradzą sobie z wszelką twórczością dzieciaków a dodatkowo z fugami, piekarnikiem i białymi podeszwami w butach, podstawa mojej egzystencji, absolutny must have szczególnie w domu gdzie sąmałe szkraby
Ja przy starszaku używalam Nivea, teraz tez planuje, uwielbiaaam w sumie sama dla siebie tez kupuje
Przepraszam ale jak nie mam pamięci do imion to do pseudonimów już całkiem, mam nadzieję że cię nie uraziłam..@katkut3070 "juz tam komuś "to ja totois30...