martakratka
Fanka BB :)
Dziewczyny, jakie macie doswiadczenia z laktatorami elektrycznymi? Mozecie jakis konkretny polecic?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja miałam raz Avant ręczny, teraz kupiłam tommee Tippee ręczny, jak nie da rady to kupimy Mandela elektryczna, ponoć topowa, ale i cena taka, żeby ją szlag....Dziewczyny, jakie macie doswiadczenia z laktatorami elektrycznymi? Mozecie jakis konkretny polecic?
No cena powala...Ja miałam raz Avant ręczny, teraz kupiłam tommee Tippee ręczny, jak nie da rady to kupimy Mandela elektryczna, ponoć topowa, ale i cena taka, żeby ją szlag....
Myślałam też nad Tommee Tippee elektrycznym w sumie... Ponoć też ma nieźle oceny, a jak już pisałam, mam nadzieję że ręczny wystarczy....No cena powala...
Super [emoji4] chyba tak normalnie a który tc ?Cześć dziewczyny!
Odnośnie kręgosłupa - niestety cierpię bardzo. Właśnie nie mogę spać przez mojego aktywnego synka
Wczoraj miałam połówkowe. Wszystko jest w porządku. Wreszcie się dowiedziałam że będziemy mieli chłopcaważy 381g. To chyba dużo?
Miłego dnia Wam życzę![]()