Szymonowa matka
Aktywna w BB
Strasznie mnie wywaliło na buzi już nie pamiętam kiedy miałam tyle pryszczy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie mialam o to pytac: tez macie takie jazdy z cera? U mnie moze az takiej tragedi nie ma, ale co chwile gdzieś coś wyskoczy...Strasznie mnie wywaliło na buzi już nie pamiętam kiedy miałam tyle pryszczy
Taak, zmeczenie to normalny objaw wczesnej ciazyWitajcie czy Wy tez jestescie takie ciagle zmeczone? Wszystko mnie meczy nawet poscielenie łóżka, masakra jakaś. Ide zaraz zapisac sie do ginekologa.
I z psem, który waży 7 kg?;-) Nie chodzi po schodach, piorun jeden... I do tego nie ma opcji żeby został sam na parterze, albo piętrze, bo szczeka jak opętany - jeżeli jest ktoś w domu, to musi być tam gdzie są ludzie, hehe. Aaaa, i nikt mnie nie wyręczy, bo tylko mnie nie gryzie ;-)
U mnie sie poprawila..Wlasnie mialam o to pytac: tez macie takie jazdy z cera? U mnie moze az takiej tragedi nie ma, ale co chwile gdzieś coś wyskoczy...Taak, zmeczenie to normalny objaw wczesnej ciazy![]()
Dokladnie podzielam Twoje zdanie. Jestem w stanie przetrwac wszystko, zeby tylko tym razem bylo dobrzeU mnie sie poprawila..
I powiem Wam ze moglabym wymiotowac calymi dniami byle bylo dobrze
Będzie dobrze Aga [emoji110] [emoji110] [emoji110]U mnie sie poprawila..
I powiem Wam ze moglabym wymiotowac calymi dniami byle bylo dobrze