Kacprysiowo
Moderatorka
Mama co tu dużo mówić, każdy kto ma choc odrobinę rozumu, zrozumie.
Musa ja nie biorę magnezu, ale za to mocze stopy w chlorku magnezu.
Musa ja nie biorę magnezu, ale za to mocze stopy w chlorku magnezu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maglek b6Dziewczyny jaki magnez bierzecie, brałam armagedon forte skończył się A moja ginka mówiła żeby jak skończę kupić inny i stosowac zamiennie, nawet napisała kilka ale karteczke gdzieś przewalilam
Ja polecam Chela Mag B6 lekarka kazała mi go brac, w aptece jeszcze pytałam i mówili że ten jest bardzo dobry żebym nie zmieniała i podali mi jeszcze jeden on jest chyba lekiem nie suplementem ale nie pamiętam nazwy, któraś z koleżanek farmaceutek też o nim pisała.Dziewczyny jaki magnez bierzecie, brałam armagedon forte skończył się A moja ginka mówiła żeby jak skończę kupić inny i stosowac zamiennie, nawet napisała kilka ale karteczke gdzieś przewalilam
Powiem Ci ze nie wiem, wiem że gdyby to była twoja jedyna to musieliby ci przedłużyć umowę przynajmniej do dnia porodu a macierzyński płaci wtedy ZUS. Ale skoro zostaje ci druga posada to raczej nie muszą ci przedłużać i od tamtej pensji będziesz dostawała macierzyński.A jesli umowę mam do konca sierpnia tego roku i ciagle bede na L4? To moja druga praca na umowę. W pierwszej jestem zatrudniona na czas nieokreslony. Wiecie moze?
Jeździcie na motorze czy tylko byliście obejrzeć?U mnie tez juz mega gorąco [emoji33] a wczoraj pojechaliśmy do Karpacza bo jest zlot Harley-owców i tam bylo tak fajnie chłodno [emoji4][emoji4] tylko wrocilismy do naszego miasta, zaledwie 15 km dalej i u nas w dolinie dalej jak w saunie.
Chociaż jak tak dalej czytam to chyba jednak muszą ci przedłużyć umowę do dnia porodu i macierzyński dostajesz z obu tytułów o pracę.Powiem Ci ze nie wiem, wiem że gdyby to była twoja jedyna to musieliby ci przedłużyć umowę przynajmniej do dnia porodu a macierzyński płaci wtedy ZUS. Ale skoro zostaje ci druga posada to raczej nie muszą ci przedłużać i od tamtej pensji będziesz dostawała macierzyński.