kasiula222
Fanka BB :)
Dziewczyny ja z tym apetytem mam całkiem odwrotny objaw. Chce mi się jeść
nie mam mdłości .Tylko dziś ma wrażenie że mi się siku chce ciągle takie parcie na pęcherz Macie tak . ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też nie chodzę aż tak często ale mam takie dziwne uczucie na pęcherzu .W obu ciążach miałam mdłości teraz na razie nic ale może. Za wcześnie . ..5 tydzień dopiero . Nie mogę się cieszyć ciążę bo strasznie się boje by było wszystko dobrze a wizyta 24No mi też tak niby ciągle chce się siku , ale nie chodzę co 5 minut ;p
Chyba każda z nas niestety się boi ...,wiele z nas miało nie udane ciążę , a w moim przypadku chore dziecko więc ten starch jest ogromny i każda wizyta będzie stresem ..Mnie w poprzedniej ciąży bardzo bolał brzuch teraz mniej, ale w sumie może dlatego że to druga ciąża? ?
Dziewczyny tak się boje...
Kurcze, tak czytam te wasze posty o strachu i przeszlo na mnie, chociaz mialam sie nie stresowac przed wizyta. Teraz to nie wiem jak wytrzymam do tej 16Chyba każda z nas niestety się boi ...,wiele z nas miało nie udane ciążę , a w moim przypadku chore dziecko więc ten starch jest ogromny i każda wizyta będzie stresem ..
Moje trzy dzień po dniu były takie same nie było tak intensywniejszej drugiej kredki a potem dałam sobie spokój by się nie stresowaćMi wczoraj te testy zryly beret.. ale kto normalny robi testy ciążowe pół godziny po tym jak wypije pół litra wody...