Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję, nie ukrywam, że dr z u której miałam wizytę dała mi ogromna nadzieję. Tym nie mniej cieszę się, że będę w szpitalu, w którym już urodziłam.
Co do tego żylaki to on wyszedł ok 36 tc dopiero i tak, wchłonąć się po porodzie. Jak mi już grazyna wróciła do normalnego wyglądu to nie było po nim śladu. Mam nadzieję, ze to wszystko co wyszło mi w tej ciąży też zniknie. W przeciwnym wypadku nigdy już nie założę krótkich spodenrk.
U nas 200 zł. Ale warto było, bo to duże przeżycie dla M oraz po "ogarnięcie dziecka" trzymał je na mojej klatce piersiowej.
I pojeść i posiedzieć w spokoju z rodzinką i jeszcze pospać![]()
Hehe wczoraj powiedzialam mezowi ze w razie cesarki bede chciala zeby tam byl i zeby trzymal dziecko po porodzie, jego mina bezcennapytal czy dziecko bedzie cale nagie i w sumie nie wiedzialam co mu odpowiedziec bo nie wiem jak to wyglada
jutro 31 tydzien a mnie co chwilke cos boli, dzieciak tez ciagle na cos uciska. Eh jakie badania macie teraz zlecone?
Juz nam ta macica mocno uciska przeponę... Ja jak się np szybko położę i zmieniw pozucje ze stania w lezenie to brak mi tchu. Jak sie tocze na 3 pietro to tez ale zauważyłam wlasnie ze wystarczy isc wolniej.Nie mam przeciwskazań. Ruszam się codziennie ide zaprowadzić córkę do szkoły jeżdżę do rodziców mimo wszystko te zadyszki występują i meczą w najmniej oczekiwanych monetach.