Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ile wasze bobasy już ważą i który to tydzień ? Dziś miałam usg i moja mała waży już 2800g a jestem w 33+1 tygodniu
Super data cc. A na kiedy byl ten pierwszy termin?Ja też ppo badaniach, 30 Tc i 4 dni wagą ok 1880. Wreszcie podskoczył. Mega szczęśliwa. Cesarka przed samymi świętami na 20.12.))
Anielka1 będę mnieć cc w podobnym terminie. Mam termin z om na 1.01 i gin mówi że ok tydz przed się umówimy ale że to świeta to pewnie tuż przed. Sama mam urodziny 21.12 i nie wiem czy akurat ten dzień nie wypadnieJa też ppo badaniach, 30 Tc i 4 dni wagą ok 1880. Wreszcie podskoczył. Mega szczęśliwa. Cesarka przed samymi świętami na 20.12.))
Dziewczyny dzisiaj w nocy miałam w brzuchu jakby "żonglowanie piłeczek"aż mnie to obudziło, a potem powtórka za każdym razem jak się położyłam na zalecanym lewym boku! Małej się chyba nie podobała ta pozycja... takiej walki jeszcze nie stoczyłyśmy nigdy
Efekt: dopiero się obudziłam... mała też
ale już grzeczniej się zachowuje.
Mimo wszystko jest to super uczucie.
Anielka1 będę mnieć cc w podobnym terminie. Mam termin z om na 1.01 i gin mówi że ok tydz przed się umówimy ale że to świeta to pewnie tuż przed. Sama mam urodziny 21.12 i nie wiem czy akurat ten dzień nie wypadnietak czy siak będzie to prezent urodzinowo-świąteczny
![]()
Tez się cieszę, taki aniołek pod choinkęSuper data cc. A na kiedy byl ten pierwszy termin?
Na 29.12Tez się cieszę, taki aniołek pod choinkę![]()
Kurcze super prezent na urodzinyDziewczyny dzisiaj w nocy miałam w brzuchu jakby "żonglowanie piłeczek"aż mnie to obudziło, a potem powtórka za każdym razem jak się położyłam na zalecanym lewym boku! Małej się chyba nie podobała ta pozycja... takiej walki jeszcze nie stoczyłyśmy nigdy
Efekt: dopiero się obudziłam... mała też
ale już grzeczniej się zachowuje.
Mimo wszystko jest to super uczucie.
Anielka1 będę mnieć cc w podobnym terminie. Mam termin z om na 1.01 i gin mówi że ok tydz przed się umówimy ale że to świeta to pewnie tuż przed. Sama mam urodziny 21.12 i nie wiem czy akurat ten dzień nie wypadnietak czy siak będzie to prezent urodzinowo-świąteczny
![]()