Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam dokładnie tak samo ból brzucha jak na okres a pamiętam, że jak w pierwszej ciąży mnie tak bolał brzuch to zaczęłam rodzić więc od środy jak mnie tak boli staram się nic nie robić tylko odpoczywać i się oszczędzać. Włączyłam już drugą pralkę z ubrankami dla maluszka. Jestem umówiona z mamą, że przyjdzie i mi to wszystko wyprasuje. Złożyłam jeszcze zamówienie w aptece internetowej na środki higieniczne i kosmetyki dla mnie i dzidziusia. Więc jak tylko będzie do odbioru to będę mogła sobie pakować już torbę do szpitalahehe jakiego dostałam speeda w trzy dni wszystko ogarnęłam
Zobaczę jeszcze czy dziś nie podejść do pepco zobaczyć na jakieś nowe ręczniki i podkłady do przewijania. Termin porodu mam na 23.12
Mnie dzis tez czeka prasowanie. Ale to juz z 20 min roboty. Reszte poskladac bo koce i reczniki. Do szpitalnej torby brak mi tylko chhusteczek dla bobasa a dla siebie szczotka i pasta do zębów i chyba wszystko.
Co ile chodzicie do gina po 30 tygodniu?
Z tymi torbami to mamy teraz taki minus ze a razie czego kiedy trafi na niedziele i zamkniete sklepy to juz nic nie dokupimy.
Doszukalam sie, ze jeszcze brak mi recznikow papierowych. Reszta lezy w kartonie. Musze jeszcze tam dorzucic ręcznik i klapki. I moze cos posegregowac.
Z tymi bolami brzucha to roznie. Ja mam po żelazie czasem taki lot do wc ze czasem nie wiem czy mnie boli i jak mnie boli. Ciekawa jestem morfologii. Ostatnio zelazo bylo ciut pod kreską a ponoc jak go za duzo to sa takie efekty ze likwiduje zaparcia. Tak sobie ostatnio poczytalam w tym temacie hmmm / biorę tardyferon fol/
A ile razy dziennie bierzesz? Ja bralam jedna tzn tak bralam nie bralam i caly czas wyniki na jednym poziomie kazal mi brac dwie, ale zaparcia mam teraz straszne czasem nie wiem czy juz rodze czy to jednak potrzeba![]()
Biore jedną. Właśnie slyszalam ze czesto sa po tym zapracia no a mnie przeczyszcza;/
Biore dopiero od miesiaca. Od chyba 29 tyg. Zobaczymy czy cos to dalo. W pierwszej ciazy bralam to żelazo dopiero od 35 tyg.i tez chyba mialam taki efekt.
Ogolnie to ja sie zle po tym czuje i juz nie wiem czy brac na noc czy rano. Dzis mialam mysl zrobic przerwe albo brac co drugi dzien.