Natka cena tez zalezy od miasta i miejsca gdzie robiszA z jakiego miasta jestes? Tym lekarzom w glowie sie po przewracalo 200 zl masakra .choc moj tez juz 150 zl bierze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Natka cena tez zalezy od miasta i miejsca gdzie robiszA z jakiego miasta jestes? Tym lekarzom w glowie sie po przewracalo 200 zl masakra .choc moj tez juz 150 zl bierze.
[emoji110] dawaj znać!Ja juz pod gabinetem. Trzymajcie prosze kciuki! :*
Natka cena tez zalezy od miasta i miejsca gdzie robisz
PowodzeniaJa juz pod gabinetem. Trzymajcie prosze kciuki! :*
Bo sie ciesze jak glupia a pozniej jeszcze wieksze rozczarowanieDlaczego nie zapisujesz sie na forum? )
Niecale 5..Aga a jak progesteron?
Jak to sie ma do norm ?Niecale 5..
A ginekolog do którego wcześniej chodziłaś? Wizyty kontrolne, cytologię robiłaś? Ma obowiązek cię przyjąć w ciąży! Idź chociaż prywatnie na pierwszą wizytę gdziekolwiek.Ja Was na razie żegnam dziewczyny.... okazało się że gin do której byłam zapisana na NFZ nie ma USG w gabinecie, a ta do której byłam prywatnie zapisana odwołała wizytę.... załamana dzisiaj jestem i tylko ryczę bo gdzie nie dzwonię to terminy odległe...
Pędem do lekarza, a nawet na SOR do szpitala! Doczytałam. Dobrzeze masz w domu. Bierz i się nie denerwuj. Będzie dobrze!Ja raczej też będę się żegnać, ale czekam jeszcze na wyniki bety. Na papierze plamienia różowe od wczoraj mam złe przeczucia....
Trzymam mocnoJa juz pod gabinetem. Trzymajcie prosze kciuki! :*