reklama
A ja wczoraj poszłam na pobranie gbs, dziś odczuwam silne skurcze za to słabo dzidziusia, strasznie mnie dziś bolał brzuch na dole i bardzo kuje w grażynie. Mama dziś była u mnie i mówi, że mi się brzuch obniżył. Po dzisiejszym dniu myślę, że chyba dzidzia się wcześniej urodzi niż 23.12 A ja Wam powiem, że mimo, że dzidziuś u nas wyczekany i wystarany to jak sobie pomyślę, że mam teraz pół dnia tylko dla siebie i mogę sobie robić na co mam ochotę a za chwilę będą noce nie przespane a ja uwiązana w domu to wcale mi tak nie śpieszno do porodu :) Mam tylko nadzieję, że synek nie będzie miał kolek i spanie odziedziczy po siostrze.

reklama
Ja też 34 i mam od tygodnia lekkie skurcze a od 2 dni trochę mocniejsze i zanim mężowi o nich powiedziałam to mówi,że brzuch się trochę obniżył. Ja tam w lustrze nie widzę ale skurcze wczoraj miałam cały dzien i pół nocy i teraz [emoji849] i chyba zaraz zwariuję bo już się zmieniają tzn trochę mocniejsze są trwają 1.5 minuty i są co 15 minut. Pitologa mam we wtorek. Jestem ciekawa jaka ta nocka będzie i jutrzejszy dzień [emoji85]

I jak po wizycie u lekarza? Skurcze ustały?

Mi z 3 grudnia zmienili termin na 30 listopada bo mała jest duża 37+0 3933g i cukry są za wysokie więc też niedługo będę tuliła swoją małą panienke :D

Ale cudownie idziesz przede mną ;)
Faktycznie jest duża, a ja myslalam ze to moj skarb jest dorodny ;)

Ja dostałam jakiś dziwnych ruchów, próbojesz coś ogarnac i przygotować żeby moje domowe skarby miały co jeść, ubrać itd ;) spać w nocy już nie moge...

A dr wczoraj pytał czy jestem już rozdrażniona, no jestem, czyli wszystko w normie ;))

No i dom coraz bardziej mam w świątecznym wydaniu ;)) wiem ze wczesnie ale boje się ze potem nie zdaze się nacieszyć :)

Gacoperek daj znać po wizycie ;)

reklama
Rodziła normalnie? Ja trochę jestem przerażona Afi mam 7 to chyba w normie

O jeju jaki duza dziewczynka, ktory masz tydzien?
7 mi sie wydaje ze na granicy dolnej a co na to mowil lekarz?

Ale cudownie idziesz przede mną ;)
Faktycznie jest duża, a ja myslalam ze to moj skarb jest dorodny ;)

Ja dostałam jakiś dziwnych ruchów, próbojesz coś ogarnac i przygotować żeby moje domowe skarby miały co jeść, ubrać itd ;) spać w nocy już nie moge...

A dr wczoraj pytał czy jestem już rozdrażniona, no jestem, czyli wszystko w normie ;))

No i dom coraz bardziej mam w świątecznym wydaniu ;)) wiem ze wczesnie ale boje się ze potem nie zdaze się nacieszyć :)

Gacoperek daj znać po wizycie ;)

Ja chyba tez ubiore choinke na poczatku grudnia juz :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry