reklama
reklama
Ja mam 37 i 3 dni. W sumie o Afi nic nie mówił. Tylko że poród raczej się nie uda naturalnie dał na morfologia i kazał.przysjc 3 grudnia jeśli nie urodze do tego czasu.

Co kupujecie na gwiazdkę dzieciom tym w brzuszkach.
Nic ;)
Kurcze a jak u Was dalej uplawy obfitsze?
Dziś jak polozylam się po poludniu to spałam 3,5 h....
U mnie wodniste sie zrobily ale ilosc nie niepokojaca. Te ciazowe tez sie czasem pokazuja. Do dyskusji na wizycie w piatek.

My tez zasnelismy ze starszakiem. Jemu to sie to juz rzadko zdarza ale dzis mial mega marudkowy dzien. Ja sie dzis czuje jakos zle, ciężko, i zgaga od wczoraj, i w ogole ;)

Ja staram się nie spać w dzień bo jak się wyśpię to nie będzie szans usnąć w nocy. Mnie nadal bardzo kuje w kuciapce nie wiem czy to coś znaczy.
Po żale Wam się co mnie dziś spotkało. Zachęcona tym, że wiele dziewczyn chodzi po ciucholandach i śliczne rzeczy kupuje za psie pieniądze poszłam dziś i ja. Przecena duża rabat aż 75% od ceny wyjściowej. Znalazłam dla dzidziusia śliczną bluzę polarową HM stan idealny cena 2 zł. włożyłam ją do koszyka i oglądam dalej wybrałam jeszcze parę rzeczy idę do kasy zaglądam do koszyka a ja nie mam tej bluzy. ktoś mi ją wyciągnął z koszyka to są jakieś jaja żeby komuś kraść towar z koszyka

Ja staram się nie spać w dzień bo jak się wyśpię to nie będzie szans usnąć w nocy. Mnie nadal bardzo kuje w kuciapce nie wiem czy to coś znaczy.
Po żale Wam się co mnie dziś spotkało. Zachęcona tym, że wiele dziewczyn chodzi po ciucholandach i śliczne rzeczy kupuje za psie pieniądze poszłam dziś i ja. Przecena duża rabat aż 75% od ceny wyjściowej. Znalazłam dla dzidziusia śliczną bluzę polarową HM stan idealny cena 2 zł. włożyłam ją do koszyka i oglądam dalej wybrałam jeszcze parę rzeczy idę do kasy zaglądam do koszyka a ja nie mam tej bluzy. ktoś mi ją wyciągnął z koszyka to są jakieś jaja żeby komuś kraść towar z koszyka
Wiesz co, swinstwo! Ale czego sie spodziewać po ludziach, ktorzy zamiast ciezarnej pomoc to udaja ze nie widzą w kolejkach...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry