WitajU Nas prywatnie to średnio 200zł.... wybaczcie ale nie stać mnie na takie wydatki... do tego potem wszystkie badania prywatnie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WitajU Nas prywatnie to średnio 200zł.... wybaczcie ale nie stać mnie na takie wydatki... do tego potem wszystkie badania prywatnie...
I bardzo dobrze że się umówiłaś. Ja jestem pewna ze wszystko okaże się ok! Uspokój się już nie denerwuj, bo znowu będziesz miała żal do siebie o niepotrzebne nerwy.Ciezko uwierzyc mi w rozbierznosc spowodowana roznymi aparatami, choc z drigiej strony to milimetry, wiec moze jednak...
Jesli komus przeszkadza moje zadreczanie sie, to przepraszam, ale w tej chwili jestem w rozsypce i nie moge nad tym zapanowac. Drugiej straty nie przezyje, jestem za slaba.
Umiwilam sie na piatek na 17 do lekarza, tego u ktorego bylam w zeszly piatek.
Trzymam kciuki za wysoki wynik!Jutro odbieram wyniki z bety mam nadzieję na szczęśliwe 9 miesięcy
Wierze, że jednak z nami zostaniesz... też nie trać wiary!Ajj dziewczyny.. ja chciałabym byc wzdęta, z bolącym krzyżem, z sikaniem co 5 min i pryszczami na twarzy byle dzidzia sie rozwijała..
Jestem z Wami tutaj do czwartku, do usg. No chyba ze nastanie cud
Ale też nie wszyscy lekarze to zdziercy, mój ginekolog do którego chodzę prywatnie nie bierze za każdą wizytę dużo, a czasem w ogóle nic. W cenniku ma 150zł za wizytę, jak byłam potwierdzić ciąże to nie wziął nic a na wcześniejszej wizycie jeszcze przed ciążą wziął połowę. Podobnie z kardiologiem. Wierze, że jednak są jeszcze lekarze z powołania i mimo wszystko @Martynka_K doradzałabym Ci poszukać dobrego lekarza a koszty może wcale nie będą takie straszne.@marg88 dokładnie... nawet się nie patrzy ile się wydaje , ja juz przywykłam do tego , że rodzinna mi nie pisze badań na fundusz i łaski nie potrzebuję i proszenia , nie chce mi się tez sto razy kłuć więc chodze i tak prywatnie... przez 1,5 roku badań można liczyć w kilkunastu tysiacach ile kosztowały mnie badania po poronieniach i zycie... nie żałuję bo mam teraz szansę na zdrową ciążę , na którą również nie żałuję mimo , że nie raz trzeba się załużać bo nikt na ksie nie leży ... ale dobro dziecka najwazniejsze .
Co to zapłacić za wizytę czy podstawowe badania...
Ja tez jutro mam wizytę i staram sie nie myslec o tym.....ale sue kurcze nie daTo trzymam mocno kciuki za nas obie, daj znać po wizycieja dopiero koło 19tej będę coś wiedziała..
No to również powodzenia i trzymam kciukiJa tez jutro mam wizytę i staram sie nie myslec o tym.....ale sue kurcze nie da
No mój gin bierze ode mnie teraz 8dych jak za monitoring , normalnie 150 ale nigdy tyle nie wzia ode mnie na pierwszej wizycie gdzie sbyłam z M z naszą historią siedzieliśmy ponad godzinę i 100wzią nie jest zdzierca bo wie jakie badania nasze drogie ja za jedną serię to ciągle 2tys 2 tys i tak w kółko![]()