A mi się wydaje że to nie jest badanie na obciążenie glukozy. Tylko zwykłe badanie. Sama tak miałam [emoji16]A dlaczego wy już z obciążeniem badacie glukozę? Najpierw na czczo się bada?
Napisane na Moto C w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mi się wydaje że to nie jest badanie na obciążenie glukozy. Tylko zwykłe badanie. Sama tak miałam [emoji16]A dlaczego wy już z obciążeniem badacie glukozę? Najpierw na czczo się bada?
Zwykłe to ja też już zrobiłam. Z glukozą robi się później, dlatego pytam dlaczego już teraz robią?A mi się wydaje że to nie jest badanie na obciążenie glukozy. Tylko zwykłe badanie. Sama tak miałam [emoji16]
Napisane na Moto C w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba jak ktos ma cukrzyce albo podejrzenie to wczesniej sie robiZwykłe to ja też już zrobiłam. Z glukozą robi się później, dlatego pytam dlaczego już teraz robią?
Być może mi nie kazali w diagnostyce bo ze wyniki cukru może zanurzyć .Cytryna nie ma cukru :-) W laboratorium powinni pozwolic, nawet sami zalecają zeby dodac cytryny zeby tą glukozę dało sie przełknąć.
Z glukoza robi się między 24-28 TC . Ewentualnie wcześniej ale nie tyle wcześniej na tym etapie [emoji4] ja sama robiłam ale dopiero w 18 TCZwykłe to ja też już zrobiłam. Z glukozą robi się później, dlatego pytam dlaczego już teraz robią?
Lekarze chyba wiedza co robia ;-) ja bym sie tak nie martwila.Ale nie wolno zbyt często obciążać organizmu max 1 na pół roku słyszałam