Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I ostatnio test owulacyjny mi pokazal owulacje jak bylam w ciazy a test ciazowy nie pokazal ciazy, a teraz drugiej kreski wogole nie bylo na owulacyjnym a ciazowy pokazalwiec pewnie od samego poczatku mogly byc jakies zaburzenia.
Hej, ktory masz dzis tc? Bedzie juz szansa na zarodek czy jeszcze za wcześnie?Hej wszystkim z rana. Ja też właśnie już w taksowce, za jakieś 40 minut wizyta, usg, o jeny, oby wszystko było dobrze bo chyba 4tej straty psychicznie nie zniosę....
Anet dzieki za dobre slowo, teraz mi tego potrzeba. Tak, bylo cialko zolte, bete powinnam zrobic bo mi dala takie zalecenie. Ide dzisiaj do tej samej placówki co wcześniej, zeby porownac wynik z tym z piatku.
Wkurzyla mnie lekarka, bo zalozyla z gory ze to moja pierwsza ciaza, a potem zapytala czy potrzebne mi l4, na co ja mowie z zaskoczeniem, ze skoro plamie, to chyba powinnam? A ona mi na to, ze oczywiście, oczywiście. I wtedy sie kapnelam, ze ona bardziej chciala wiedziec, czy ja juz pracuje czy jeszcze sie ucze :O
Ja wiem ze mlodo wygladam, na duzo mniej niz mam- takie 17/18 lat, ale czy nawet lekarka musi mi to wygarnac? Wystarcza mi zaskoczone spojrzenia ludzi na ulicy, jak ide gdzies z corka.
Hej wszystkim z rana. Ja też właśnie już w taksowce, za jakieś 40 minut wizyta, usg, o jeny, oby wszystko było dobrze bo chyba 4tej straty psychicznie nie zniosę....
Powodzenia daj znacHej wszystkim z rana. Ja też właśnie już w taksowce, za jakieś 40 minut wizyta, usg, o jeny, oby wszystko było dobrze bo chyba 4tej straty psychicznie nie zniosę....
Hej, ktory masz dzis tc? Bedzie juz szansa na zarodek czy jeszcze za wcześnie?