motylkowelove
Fanka BB :)
U mnie beta po 48h
Z 190 do 330,8 ... troche bez szału przyrost no i Ft4 lekko podwyższone więc nie wesoło :<
Z 190 do 330,8 ... troche bez szału przyrost no i Ft4 lekko podwyższone więc nie wesoło :<
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Motylku sprawdzalas przyrost na kalkulatorze ? Ja sprawdziłam właśnie swoj na jednym jest ok na drugim poniżej normy tez mam stres [emoji20]U mnie beta po 48h
Nie myśl negatywnie. Lepiej nie przyciągać złego myślami@Martenika mi wszędzie pokazuje normę 73,7% ... ale i tak boję się , że coś pójdzie nie tak
Super ;-)Dziewczyny beta z dzisiaj 565. Przyrost o ponad 190%. Na kalkulatorze bety pisze ze w normie
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Powinno byc minimum 66% po 48 h wiec chyba jest ok :*U mnie beta po 48h
Masz dobry przyrost, powinno byc minimum 66%. Nie.martw sie kochana:*U mnie beta po 48h
To super jest !!@Martenika mi wszędzie pokazuje normę 73,7% ... ale i tak boję się , że coś pójdzie nie tak