PatkaPatka
Fanka BB :)
Ja już po wizycie, dzidziuś pojawił się w pęcherzyku chociaż jest bardzo malutki, ciąża młodsza niż myśleliśmy, serduszka co prawda jeszcze nie słyszałam, ale już widziałam jak pięknie mryga <3 za tydzień ponowna wizyta 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już po wizycie, dzidziuś pojawił się w pęcherzyku chociaż jest bardzo malutki, ciąża młodsza niż myśleliśmy, serduszka co prawda jeszcze nie słyszałam, ale już widziałam jak pięknie mryga <3 za tydzień ponowna wizyta![]()
Pat to dlaczego go nie widzialas skoro mryga ? Nie rozumiemJa już po wizycie, dzidziuś pojawił się w pęcherzyku chociaż jest bardzo malutki, ciąża młodsza niż myśleliśmy, serduszka co prawda jeszcze nie słyszałam, ale już widziałam jak pięknie mryga <3 za tydzień ponowna wizyta![]()
Nie słyszałam, bo jeszcze jest za maleńkie, ledwo było widać, że mryga w ogólePat to dlaczego go nie widzialas skoro mryga ? Nie rozumiem
Rozumiem. A który to t ?Nie słyszałam, bo jeszcze jest za maleńkie, ledwo było widać, że mryga w ogóle
Wg miesiączki tak ja na suwaczku, 6+1, a faktycznie lekarz określi dopiero na następnej wizycie i wtedy też założy kartę ciąży i posłuchamy serduszkaSuper! Czyli który to tydzień wg miesiączki? A ktory faktycznie?![]()
Z tego co mi lekarz mowil, to do ktoregos tan tygodnia nawet nie mozna sluchac, tylko sie patrzy@Martenika bo najpierw jest mały pulsujący punkcik , nie zawsze lekarze od razu tak wcześnie puszczają aby było słychać bo jest zbyt malucie