Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@aga6 miło milo ze zagladasz ;* dziękuję za odp bo się wystraszyłam że może reakcja na leki .
Jak się czujesz?![]()
Tez się cieszę ze jesteśJakos nie umiem Was zostawic.. szybko przywiazuje sie do ludzi.
Dziękuję, czuje sie okej, troche boli ale do wytrzymania
Martwie sie troszke o moja fasolke pozatym mam ciche dni z moim partnerem i bardzo mi z tym zle....
Oj. To poważnie.. Nie powinnaś się denerwować. [emoji4] Nie wiem o co poszło ale może warto zacząć rozmawiać..No wlasnie.....narazie jesstem u rodzicow. Musze troche odreagowac...a On niech przemysli.
Dobrze, że jesteś [emoji5]Jakos nie umiem Was zostawic.. szybko przywiazuje sie do ludzi.
Dziękuję, czuje sie okej, troche boli ale do wytrzymania
Nic nie biore.. az tak tragicznie nie jestTez się cieszę ze jesteś. Nospe bierzesz? Współczuje ci bardzo te skurcze są okropne
Straszne ile trzeba się nacierpieć żeby potem mieć to szczęście
.
No nic, nowy dzień i uszy do góry. Muszę zawieźć syna do szkoły, potem trochę popracować, obiadek i popołudniu na taekwondo
Mam nadzieje, że jakoś zleci szybko ten dzień i będzie w końcu ten piątek!
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące i betujące
Miłego dnia, oby był lepszy od poprzedniego!
Ja 2 beta za godzineCzesc dziewczyny. Kto dzis wizytuje i o ktorej?
Ja miałąm cukrzycę w 2 ciąży i tylko raz robiłam obciążenie glukozą, potem tylko sama w domu glukometrem. Teraz lekarka też nic mi nie zaleciła robić, tylko zwykle badanie na poziom cukru bez obciążania .No nie wiem ja cukru prawie 0 [emoji6]
A glukoza to czysta glukoza i nie wolno zbyt często narażać organizmu na obciążenie Ale ale ile e w tym prawdy nie wiem sama robiłam w zasadzie raz a potem jak coś po 20tyg albo kiedy lekarz zaleci .
Odnośnie cytryny Panie w labie chyba miały rację że trochę tego cukru zawiera