aga6
Fanka BB :)
Ja za 2 tyg mam zrobic zeby zobaczyc czy sie wyzerowalaHej dziewczyny, ja też jestem z Wami od rana. Zrobiłam bete bo mi kazali następną mam zrobić w sobotę, chciałabym mieć to już za sobą.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja za 2 tyg mam zrobic zeby zobaczyc czy sie wyzerowalaHej dziewczyny, ja też jestem z Wami od rana. Zrobiłam bete bo mi kazali następną mam zrobić w sobotę, chciałabym mieć to już za sobą.
Jak leze jest ok. Jak sie ruszam to gorzej :/Kciuki za bety i wizyty ;*
Ja po wczoraj miałam koszmary i rano patrzyłam w majtki : /
@aga6 dobrze ze jest znośnie ja myślałam że umrę z bólu :/
Zostań zostań masz mamusina wiedzę może nam się przydać [emoji8]
Nadal plamisz? Trzymam mocno kciuki!Hej dziewczyny, ja też jestem z Wami od rana. Zrobiłam bete bo mi kazali następną mam zrobić w sobotę, chciałabym mieć to już za sobą.
Magnez, a jak jeszcze są zaparcia to probiotyk.Witajcie,
Słonko za oknem a ja mam doła. Nie wiem czy to hormony czy wczorajsze wieści z forum ale tak mi smutno że masakra. Jeszcze poczytałam na siepomaga o Karolku Stadniku i tak sie przejęłam ze sie popłakałam.
Jestem szczesciara ze urodziłam trójkę zdrowych dzieci ale trudno sie godzić z tym ze tyle dzieci cierpi, tak nie powinno być.
Przepraszam Was za te moje smuty.
Tez mialam dreszcze w pierwszych dniach gdy sie dowiedziałam o ciąży, to chyba przez podwyższona temperaturę.
Strasznie dokuczają mi wzdecia, brzuch mam jak balon. Nie wiecie czy cos mozna na to brać?
Dobrze, że nie jest tragicznie. Ja tez wyłam z bólu... Fajnie, że masz tego potworkaJak leze jest ok. Jak sie ruszam to gorzej :/
No moj mały potworek na szczescir jest absorbujący i nie mam czasu rozkminiac ;-)
To dobrze, leż ile możesz i nie dźwigaj.@EklerkaDaria tak ale lekko....
Wykrakałam.. zaczelam sie zwijac z bóluNadal plamisz? Trzymam mocno kciuki!
Magnez, a jak jeszcze są zaparcia to probiotyk.
Dobrze, że nie jest tragicznie. Ja tez wyłam z bólu... Fajnie, że masz tego potworka![]()