Anet29
Fanka BB :)
Dziewczyny prawie placze ze wzruszenia
Jest dzidzi CRL 0.47cm i jest serduszko. Boze co ja przezywalam przez ostatnie dwa dni... juz czekalam na krwawienie przeciez...
A nie mowilam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest dzidzi CRL 0.47cm i jest serduszko. Boze co ja przezywalam przez ostatnie dwa dni... juz czekalam na krwawienie przeciez...
ktory to tydzien? wielkosc podobna jak u nasDziewczyny prawie placze ze wzruszenia
Z ostatniej miesiaczki 6+0, z usg 6+1. Ale dwa dni temu mialam usg i nie bylo zarodka przy bardzo wysokiej becie!ktory to tydzien? wielkosc podobna jak u nas
Z ostatniej miesiaczki 6+0, z usg 6+1. Ale dwa dni temu mialam usg i nie bylo zarodka przy bardzo wysokiej becie!
Wiec podreczniki mowia, ze zarodek od bety 10 000. Hmmm. Chyba jestem odstepstwem od normyalbo dzidzi jest leniwe
Cudowna wiadomosc :*Z ostatniej miesiaczki 6+0, z usg 6+1. Ale dwa dni temu mialam usg i nie bylo zarodka przy bardzo wysokiej becie!
Wiec podreczniki mowia, ze zarodek od bety 10 000. Hmmm. Chyba jestem odstepstwem od normyalbo dzidzi jest leniwe
Głowa do góry, może miałaś późniejszą owulacje i fasolka jest nieśmiałaU mnie wg om usg miałam 6t2d a zarodka będzie było..
No nic . Liczę na cud we wtorek. Objawy się nasiliły ciążowe, wiec jakoś nie chce wierzyć że maleństwo się nie pojawi![]()