EklerkaDaria
Fanka BB :)
A jak to w końcu jest. Jak miało się cc to drugie tez się ma? Różnie mówią na ten temat.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak szybko jedno po drugim to cc robia chyba ze sir chce naturalnie i nie ma przeciwskazan a jak tyle lat minelo to nie wiem..A jak to w końcu jest. Jak miało się cc to drugie tez się ma? Różnie mówią na ten temat.
Super :* wszystko idzie w dobrym kierunkuDziewczyny wszystko ok. Pecherzyk jest i cialko zolte. Zarodek malusienki jeszcze ok 1mm. Wiecej napisze z domu.
Super gratulujęDziewczyny wszystko ok. Pecherzyk jest i cialko zolte. Zarodek malusienki jeszcze ok 1mm. Wiecej napisze z domu.
Nastepna wizyta 30.04 i wtedy bedzie juz serduszkoSuper :* wszystko idzie w dobrym kierunkudaj znac kiedy nastepna wizyta
![]()
Super wieści ciekawe jak u mnie będzie w poniedziałek. Jesteśmy na tym samym etapie ciążyDziewczyny wszystko ok. Pecherzyk jest i cialko zolte. Zarodek malusienki jeszcze ok 1mm. Wiecej napisze z domu.
Super Marta, ciesze sie bardzo!Nastepna wizyta 30.04 i wtedy bedzie juz serduszko![]()
No cos Ty!!!!!!! Czyli cuda sie zdarzaja! Rany ciesze sie bardzo! To musisz ulge odczuwacWitajcie dziewczyny ponownieWracam, po 2 dniowym krwawieniu byłam dziś na wizycie w szpitalu i się okazuje że wszystko ok , jest zarodek i bijące serduszko
6T3D, tak się cieszę, a naprawdę myślałam że to już było poronienie. Oczywiście dostałam duphaston, cyklonaminę, acard i zalecenie leżenia i dużo odpoczynku.