DianaO
Fanka BB :)
Ja mam duphaston doustnie. Wiem że i jedno i drugie jest dostępne w formie tabletki i dopochwowo.Ja mam zrobic w piatek beta a wizyta 4 maja!
Dziewczyny czyli luteina To jest to Samp co ten duphaston? Oba sa dopchwowe?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam duphaston doustnie. Wiem że i jedno i drugie jest dostępne w formie tabletki i dopochwowo.Ja mam zrobic w piatek beta a wizyta 4 maja!
Ja na tą chwilę 400 ug co ma niby być 200% zapotrzebowania. Zobacz załącznik 1524517331558.jpgJaka dawke kwasu foliowego bierzecie? Zastanawiam sie czy przy karmieniu piersia powinna byc Zwiekszona?
Duphaston(syntetyczny progesteron)jest doustny. Luteina(progesteron) jest dostepna w formie dopochwowej lub podjezykowej.Ja mam zrobic w piatek beta a wizyta 4 maja!
Ja sobie bardzo chwaliłam to. Od razu jak wrocilo czucie poszlam pod prysznic i duzo lepiej sie poczułam:-)po 6h ??? ja też miałąm CC i nawcześniej mogłąm wstawać dopiero po 12h
Na Madalinskiego tez tak jest.Ja sobie bardzo chwaliłam to. Od razu jak wrocilo czucie poszlam pod prysznic i duzo lepiej sie poczułam:-)
Wlasnie szpital św zofii w Warzawie (tzw żelazna) z tego słynie ;p