Dagaa11
Fanka BB :)
Ale super ten kalkulator, zobaczyłam z ciekawości. Pierwszy, w którym da sje wpisac date owulacji i idealnie się zgadza z usgO widzisz czyli on dobrze wyliczabo jak wpisywałam w inny kalkulator to wyznaczył mi 12 grudnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale super ten kalkulator, zobaczyłam z ciekawości. Pierwszy, w którym da sje wpisac date owulacji i idealnie się zgadza z usgO widzisz czyli on dobrze wyliczabo jak wpisywałam w inny kalkulator to wyznaczył mi 12 grudnia
O widzisz czyli on dobrze wyliczabo jak wpisywałam w inny kalkulator to wyznaczył mi 12 grudnia[/QUOTE
Ja jak wpisywałam w inny to wychodziło mi 20 grdnia - czyli 4 dni różnicy.
Mi na wieczór wywala delikatnie ale ja po ciazach nie byłam płaska heheJak u was z brzuszkami? Ja zawsze płaska a teraz.... Zobacz załącznik 850091
Druga powiedzmy. Po 3 poronieniach.Zapytaj o karmienie na wizycie.
Julianna to Twoja która ciąża?
No właśnie od ostatniej wizyty tego się trzymam i nie porownuje, niee czytam w necie. I jakos tak mi łatwiejAle porównujecieTyle crl, tyle milimetrów w tym tygodniu... Skoro lekarz robi pomiary i wypuszcza mamę z gabinetu, znaczy, że wszystko jest w porządku
![]()
Ale porównujecieTyle crl, tyle milimetrów w tym tygodniu... Skoro lekarz robi pomiary i wypuszcza mamę z gabinetu, znaczy, że wszystko jest w porządku
![]()
Ja dziś mam 6T6D - wymiar fasolki 5 mm7t1d tu jest napisane od lewy górny róg do środka że 5.3 cm? Ale mam wrażenie że on nie zrobil zdjęcia z pomiarem fasolki tylko tak przez całość te linie przerywane idą i przez fasolke