natka100
Fanka BB :)
Mam tak samo zakrywam sie luźnymi bluzkami. A wieczorem to juz wogole. Przed ciąża duzo cwiczylam i abs a teraz czuje sie jak bym przytyla .Jak u was z brzuszkami? Ja zawsze płaska a teraz.... Zobacz załącznik 850091
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam tak samo zakrywam sie luźnymi bluzkami. A wieczorem to juz wogole. Przed ciąża duzo cwiczylam i abs a teraz czuje sie jak bym przytyla .Jak u was z brzuszkami? Ja zawsze płaska a teraz.... Zobacz załącznik 850091
Ja będę mieć cc trzecie .po pierwszej był odstęp 2 lata a teraz 4 będzie
Super :* teraz odpoczywajJuż po wizycie. Jest serduszko bije 160 na min.... nastepna wizyta 15.05 dostalam skierowanie na badania
Nie martw sie tym, pewnie mialas pozniej owulacje. Ja mam mlodsza cisze o tydzien niz wynikaloby to z om.6t i6 dzien...wedlug miesiaczki powinno byc wiecej. Jednak jeszcze niemam karty ciazy.
A powtarzalas po 48 godz? Jeden wynik o niczym nie swiadczy, wazne jest czy beta rosnie. Chociaz przy taj wysokiej wartosci jak Twoja, nie musi sie podwoic po 48 godzA robiłyście bete? Ile Wam wyszło?
Ja robiłam 20.04 i wyszła 12992mlU.
A wg OM mam dziś 5t6d
Nie, nie powtarzałam. Zobaczymy co teraz wyjdzie w piątek. Ewentualnie zrobię bete ponownie. Albo poczekam do 21 maja.A powtarzalas po 48 godz? Jeden wynik o niczym nie swiadczy, wazne jest czy beta rosnie. Chociaz przy taj wysokiej wartosci jak Twoja, nie musi sie podwoic po 48 godz![]()