Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się zastanawiałam czy na crossfit mogę dalej chodzić [emoji32][emoji32]. Lekarz mi powiedział, że mogę tylko mam odpuścić podnoszenie ciężarów.Hej, powiedzcie mi proszę, czy zamierzacie sprzątać chodzi mi o odkurzanie, mycie podłóg
Pewnie, że mozesz. Jeśli przed ciążą cwiczylas to organizm jest przyzwyczajony do wysiłku. Wiadomo, ze trzeba trochę zwolnić, odpuścic ćwiczenia na brzuch czy większe ciężary.Ja się zastanawiałam czy na crossfit mogę dalej chodzić![]()
![]()
Ale zazdroszcze. Udanej wyprawy
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Pogoda zamówiona ?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Uff. Z tym że naprawdę mi się nie chce. Serio. Jak wracam do domu po tych x godzinach w pracy to mam ochotę stać się ludzką łóżkową tortillą. I tyle.Pewnie, że mozesz. Jeśli przed ciążą cwiczylas to organizm jest przyzwyczajony do wysiłku. Wiadomo, ze trzeba trochę zwolnić, odpuścic ćwiczenia na brzuch czy większe ciężary.
Kazdy lekarz powiedział, że jeśli ciąża zdrowa to można. Co innego jak jest zagrożona.
Ja w pierwszej ciąży sporo się ruszałam i czułam się nieźle.
A teraz z 20 miesięczniakiem w domu nie ma odpoczynku. Moje 12 kg ciągle chce na rączki...
Tak. Mogłabym jeść i spać. Jutro zamierzam wyciągnąć wagę i zobaczyć ile przywaliłam przez ten miesiąc. [emoji57]Czy wy tez jesscie non stop głodne? To jest straszne, cały czas mnie ssie, co chwile cos podjadam. Obiecałam sobie, ze od jutra z tym walcze, bo jak tak dalej pojdzie to przytyje 30 kg![]()
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam doookładnie to samo. Jedzenie i spanie. Nic innego w tej chwili mogłoby nie istnieć.Uff. Z tym że naprawdę mi się nie chce. Serio. Jak wracam do domu po tych x godzinach w pracy to mam ochotę stać się ludzką łóżkową tortillą. I tyle. Tak. Mogłabym jeść i spać. Jutro zamierzam wyciągnąć wagę i zobaczyć ile przywaliłam przez ten miesiąc. [emoji57]
Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi bardzo... Bądź dobrej myśli, i jak to mówiła Szymborska „nic dwa razy się nie zdaża”. Musi być dobrze!Kurcze każda taka niecierpliwa ja bym poszła wcześniej ale mój lekarz jest na urlopie i dopiero 16 wraca.... Strasznie się boję ponieważ moja pierwsza ciąża zakończyła się tragicznie zespół patau
Super wiadomość! Rośnijcie zdrowo i byle do następnej wizyty!Ja po wizycie wszystko dobrze na razie jest ciałko żółte ładne endo za tydzień wizyta [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Według ostatniej miesiączki powinnam być w 6. A zaczęłam 4. Nie wiem od czego to zależy bo mój lekarz jest średniorozmowny.. Nie stresuj się.Powiedział Ci że masz do niego wrócić za jakiś czas?Zgadzam się w zupełności. Pierwszą ciążę byłam prawie całą w domu.
Tym razem planuje 4-5 miesięcy w pracy być.Choć zobaczymy jak szef zareaguje..
Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom