kasiula222
Fanka BB :)
A w którym tyg jesteś może za wcześnie ?Jestem po wizycie.Serduszko nie bije.Mam skierowanie do szpitala.Jestem załamana.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A w którym tyg jesteś może za wcześnie ?Jestem po wizycie.Serduszko nie bije.Mam skierowanie do szpitala.Jestem załamana.
Witaj. U mnie termin bedzie podobny wiec mam dziwne pytanie w ktorym tygodniu jestes i kiedy ostatnia @ ps. Byłaś juz na jakimś badaniu ?Cześć grudniowe mamusie!
Również termin na grudzień -26
Mam już prawie 5 letnie córeczkę
Pozdrowionka![]()
Jestem po wizycie.Serduszko nie bije.Mam skierowanie do szpitala.Jestem załamana.
Tule2 tyg.temu serduszko pulsowało a zarodek miał 0.37 cm.Dzis miał 1.42cm ale serduszka nie widać.
Bardzo mi przykro... Trzymaj się2 tyg.temu serduszko pulsowało a zarodek miał 0.37 cm.Dzis miał 1.42cm ale serduszka nie widać.
U mnie był rosołekU mnie dzis na slodkobyly racuchy z jablkami. Mmm zjadlabym spagetti
![]()
U mnie dziś było serduszko a karty jeszcze nie mam.Karte zakładają jak jest [emoji173]
Co to jest?Nie chcesz sprobowac VBAC?
2 tyg.temu serduszko pulsowało a zarodek miał 0.37 cm.Dzis miał 1.42cm ale serduszka nie widać.