natka100
Fanka BB :)
Ciekawe od czego te kuciaCały dzień wczoraj.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciekawe od czego te kuciaCały dzień wczoraj.
Nie mam pojęcia, ja co prawda nie mam jak brać no spe, brak dostępu w uk...Ciekawe od czego te kucia
Jak bedziesz na usg to zapytaj lekarza.Nie mam pojęcia, ja co prawda nie mam jak brać no spe, brak dostępu w uk...
Ale u mnie zaczęły też słaba objawy ciążowe, piersi mniej bolą, mdlosci mniej męczą, brzuch całkiem płaski znowu.
A usg dopiero w środę. Już dwa razy widziałam serduszko więc modlę się aby wszystko było dobrze....
Aneta te zachowania dzieci które opisujesz przy cycku sa całkowicie normalne i typowe dla kilku miesięcznych dzieci.
To całkowite normalne zachowanie. Dzieci wiszą na piersi, bo to dla nich bezpieczeństwo. Mój synek zawsze zasypiał przy piersi. To cudowny okres. Ja karmię w dalszym ciągu. Młody ma 20 miesięcy. Odstawiłam nocne i dzienne karmienie. Zostało nam jedno dziennie do spania.od poczatku wisiala na cycku co chwilke i przy nim zasypiala
Jasne [emoji4]Wiem ale majac w domu 2 letnie dziecko ciezko bylo siedziec z mala co pol godz![]()
Mi się udało. Już przy wieczornym karmieniu tłumaczyłam, że mleczka w nocy nie będzie. Potem zakleiłam sutki plastrami. W nocy była awantura ale dawałam tylko wodę. 2 pierwsze noce to była masakra. Teraz już zrozumiał, pije wodę i się przytula. Niestety jednak i tak się często budzi.Najgorszy problem to noce