natka100
Fanka BB :)
Ciekawe od czego te kuciaCały dzień wczoraj.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ciekawe od czego te kuciaCały dzień wczoraj.
Nie mam pojęcia, ja co prawda nie mam jak brać no spe, brak dostępu w uk...Ciekawe od czego te kucia
Jak bedziesz na usg to zapytaj lekarza.Nie mam pojęcia, ja co prawda nie mam jak brać no spe, brak dostępu w uk...
Ale u mnie zaczęły też słaba objawy ciążowe, piersi mniej bolą, mdlosci mniej męczą, brzuch całkiem płaski znowu.
A usg dopiero w środę. Już dwa razy widziałam serduszko więc modlę się aby wszystko było dobrze....
Aneta te zachowania dzieci które opisujesz przy cycku sa całkowicie normalne i typowe dla kilku miesięcznych dzieci.
To całkowite normalne zachowanie. Dzieci wiszą na piersi, bo to dla nich bezpieczeństwo. Mój synek zawsze zasypiał przy piersi. To cudowny okres. Ja karmię w dalszym ciągu. Młody ma 20 miesięcy. Odstawiłam nocne i dzienne karmienie. Zostało nam jedno dziennie do spania.od poczatku wisiala na cycku co chwilke i przy nim zasypiala
Jasne [emoji4]Wiem ale majac w domu 2 letnie dziecko ciezko bylo siedziec z mala co pol godz![]()
Mi się udało. Już przy wieczornym karmieniu tłumaczyłam, że mleczka w nocy nie będzie. Potem zakleiłam sutki plastrami. W nocy była awantura ale dawałam tylko wodę. 2 pierwsze noce to była masakra. Teraz już zrozumiał, pije wodę i się przytula. Niestety jednak i tak się często budzi.Najgorszy problem to noce