reklama
reklama
Mam do Was pytanie, czy samo zdjęcie USG potwierdza fakt że jestem pod opieką ginekologa? Nie planuję iść już więcej do tej ginekolog, a mam samo USG od niej. Jak wiemy, żeby dostać becikowe należy być pod opieką najpóźniej do 10tc

Ja szlam do pielegniarki gdzie mnie rejestrowala i wypelniala taka kartke, wpisywala wszystkie daty moich wizyt :)

Dziewczyny pytanie z innej beczki, robicie sobie paznokcie, trzymają się wam, bo zauważyłam że odkąd jestem w ciąży hybryda schodzi mi płatami po nie całym tygodniu. Zawsze nosiłam po 3 tygodnie.

Silny ból w nerkach jak za długo trzymalam mocz, I czasem pieczenie cewki moczowej. Plus ból pęcherza, jeśli za mało piłam wody.

Polecam pic herbate z zurawiny, mozna rowniez jesc owoce :) na mnie dziala super w pierwszej ciazy bylam w szpitalu na kolke nerkowa, w drugiej zaczynal sie pojawiac piasek w nerkach wiec pilam przynajmniej raz dziennie i jadlam owoce i mi sie wyczyscily :)

Cześć Kochane! Jestem po wizycie u Pani Diabetolog. Krzywa cukrowa wyszla nie najgorsza- mam problem z cukrem na czczo(104,9) . Ale od kilku dni mierze sobie cukier glukometrem i udało mi się zejść do granicy 90 :) Pani Doktor dała kilka wskazówek i poleciła przyjść za 2 tygodnie :) jestem pozytywnie zaskoczona, bo słyszałam zle opinie o niej.
Czy jest tu jeszcze jakaś "słodka mamusia"? :)

Ps. Gratuluję wszystkich udanych wizyt i dobrych wiadomości:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry