reklama
reklama
Nie wiem, to tak naprawde zalezy od lekarza. Ale raczej nie spotykam recept na duphaston od innych lekarzy niz ginekolog.

Duphaston mam profilaktycznie tylko, jesli zmniejszylabym dawke 2x1 to i tak chyba stezenie bylo by wyzsze niz normalnie. Hmmm musze cos wymyslic, czasem dziewczyny odsprzedaja moze w ten sposob zadzialam :) a sa rozne rodzaje tego duphastonu? nigdy tego nie bralam

Duphaston mam profilaktycznie tylko, jesli zmniejszylabym dawke 2x1 to i tak chyba stezenie bylo by wyzsze niz normalnie. Hmmm musze cos wymyslic, czasem dziewczyny odsprzedaja moze w ten sposob zadzialam :) a sa rozne rodzaje tego duphastonu? nigdy tego nie bralam
Nie, duphaston jest jeden jedyny. Rozumiem, ze profilaktycznie, ale to jednak hormon wiec nie powinno sie teoretycznie zmniejszac, a za chwile znowu zwiekszac dawki. Moze faktycznie sprobuj poszukac, bardzo czesto dziewczyny odsprzedają, nawet tutaj na forum widzialam ogloszenia :)

reklama
Aha no to źle zrozumiałam.
Bądź pozytywnej myśli bo ani Tobie ani malenstwu nerwy są nie potrzebne. Odpoczywaj, weź może nospe, nie wiem czy bierzesz dupka?
Biorę od 10.04 3x1
Nie mam dostępu do no spy
Przez te cholerne bóle w okolicy nerek sama nie wiem co mnie dokładnie boli, Niny nie mam skurczow ale przy każdej wizycie w ubikacji zostaje na papierku plama, mocno żółto rozowawa, mocz jest normalnego koloru więc wiem że to nie od zapalenia.... Tyle że boli coraz gorzej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry