Anet29
Fanka BB :)
A nie masz jakiejs apteki gdzie ci pozycza na 2 dni? My takie leki pozyczamy, bo wiadomo, ze tego nie mozna przerwać.
Hmm no nie wiem, a rodzinny moze to przepisac? Nie wiem czemu on mi to tam dal
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie masz jakiejs apteki gdzie ci pozycza na 2 dni? My takie leki pozyczamy, bo wiadomo, ze tego nie mozna przerwać.
Nie wiem, to tak naprawde zalezy od lekarza. Ale raczej nie spotykam recept na duphaston od innych lekarzy niz ginekolog.Hmm no nie wiem, a rodzinny moze to przepisac? Nie wiem czemu on mi to tam dal
Na pewno nie do konca .w poprzedniej ciazy 35 tyg chyba musiałam odstawicCzyli jak lekarz Wam przepisał to już do końca ciąży będziecie brały? Chyba kiedyś trzeba przerwać...
Na pewno nie do konca .w poprzedniej ciazy 35 tyg chyba musiałam odstawic
Nie wiem, to tak naprawde zalezy od lekarza. Ale raczej nie spotykam recept na duphaston od innych lekarzy niz ginekolog.
Nie, duphaston jest jeden jedyny. Rozumiem, ze profilaktycznie, ale to jednak hormon wiec nie powinno sie teoretycznie zmniejszac, a za chwile znowu zwiekszac dawki. Moze faktycznie sprobuj poszukac, bardzo czesto dziewczyny odsprzedają, nawet tutaj na forum widzialam ogloszeniaDuphaston mam profilaktycznie tylko, jesli zmniejszylabym dawke 2x1 to i tak chyba stezenie bylo by wyzsze niz normalnie. Hmmm musze cos wymyslic, czasem dziewczyny odsprzedaja moze w ten sposob zadzialama sa rozne rodzaje tego duphastonu? nigdy tego nie bralam
Niestety niekiedy trzeba.Kurczę to i tak długo... Więc chyba lepiej nie zaczynać brać jak nie ma potrzeby.
Biorę od 10.04 3x1Aha no to źle zrozumiałam.
Bądź pozytywnej myśli bo ani Tobie ani malenstwu nerwy są nie potrzebne. Odpoczywaj, weź może nospe, nie wiem czy bierzesz dupka?