Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mama DHA Premium, ja tez je biorę. Bierze się dwie kapsułki dziennie.Dziewczyny, co to są za witaminy. Gin mi je kazała wykupić i brać zamiast tych dotychczasowych, a kompletnie nie wiem co ona tam na tej kartce napisała.
Ja w poprzedniej ciąży duphaston brałam do końca 12 tygodnia. A daleko masz do gina przecież receptę może Ci wypisać bez zapisywania się na wizytę
Mama dha premiumDziewczyny, co to są za witaminy. Gin mi je kazała wykupić i brać zamiast tych dotychczasowych, a kompletnie nie wiem co ona tam na tej kartce napisała.
W którym tyg kazał CI odstawić?Mi już potem kazał odstawić już potem nic nie brałam prócz femibionu
Wlasnie tez na kolejnej wizycie musze zapytac lekarza do kiedy bede go brac, bo sama nie wiem. Wiem, ze conajmniej do konca 12 tygodnia sie zalecaW którym tyg kazał CI odstawić?
I tak tez czułam, ze przy tym drugim pobraniu było już lepiej. Ale nadal mam mdłości.
Co do diety, to tez jakoś dawałam radę z synem w ciąży. Ale ogólnie mam jakoś brak koncepcji na obiady. Masz jakieś sprawdzone przepisy? Co najczęściej robisz albo co najbardziej lubisz?