reklama
Dziewczyny, co to są za witaminy. Gin mi je kazała wykupić i brać zamiast tych dotychczasowych, a kompletnie nie wiem co ona tam na tej kartce napisała.

Załączniki

• IMG_20180427_131212.jpg
    IMG_20180427_131212.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 98
reklama
I tak tez czułam, ze przy tym drugim pobraniu było już lepiej. Ale nadal mam mdłości. :(
Co do diety, to tez jakoś dawałam radę z synem w ciąży. Ale ogólnie mam jakoś brak koncepcji na obiady. Masz jakieś sprawdzone przepisy? Co najczęściej robisz albo co najbardziej lubisz?

Szczerze to z obiadami jakoś nie wymyślam. Jem mniej ziemniaków. Makaron tylko razowy. Mniej tłustych sosów i zmieniłam olej na oliwę. No i do wszystkiego jem dużo warzyw. I cukier zazwyczaj ok. 120 a zazwyczaj mniej.
Więc niestety za dużo nie pomogę:/

reklama
Ja wychodzę chwilke z krzaków .
Czytam Was codziennie i kibicuje ;*

Melduję że ja dziś po wizycie dzidzia rośnie wszystko dobrze z nami ♡ widać już rączki nóżki się pojawiają serduszko puka... odetchnelam .
A jeżdżę co tydzień by kontrolować czy nie pojawiają się krwiaki czy rośnie ładnie . Gdyby to nie była 5ta ciąża pewnie bym odpuściła ale wolę pilnować lekarz mowi zE jak mam być spokojniejsza to nie ma problemu [emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry