Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A juz miałaś kiedys usg?No i niestety, znowu, ta sama godzina co wczoraj, wyleciało sporo bardzo ciemnej wydzieliny i trochę skrzepow. Jednorazowo, teraz znowu nic. Ja na serio nie ogarniam.
Dwa. Jedno 10.04 drugie 18.04A juz miałaś kiedys usg?
To dobrze ,ze to nie ciąża poza maciczna. A widzialas zarodek? My narzekamy na polska sluzbe A w innych krajach to tragedia co słyszę .jak kobiety w ciazy traktują szczegolnie na poczatku. Nie moga zrobic usg i musisz cierpiec to chore.Dwa. Jedno 10.04 drugie 18.04
Widziałam za każdym razem I fasolke i jej serduszko. Widziałam piękny przyrost z 2.8mm do 7.7mm w 8 dni. A teraz nie wiem czy maleństwo żyje, czy jest tam, czy jest o co walczyć, boję się i nie mam jak poznać odpowiedzi aż do poniedziałku.To dobrze ,ze to nie ciąża poza maciczna. A widzialas zarodek? My narzekamy na polska sluzbe A w innych krajach to tragedia co słyszę .jak kobiety w ciazy traktują szczegolnie na poczatku. Nie moga zrobic usg i musisz cierpiec to chore.
A duphaston bierzesz?Widziałam za każdym razem I fasolke i jej serduszko. Widziałam piękny przyrost z 2.8mm do 7.7mm w 8 dni. A teraz nie wiem czy maleństwo żyje, czy jest tam, czy jest o co walczyć, boję się i nie mam jak poznać odpowiedzi aż do poniedziałku.
3x1 od ponad dwóch tygodniA duphaston bierzesz?
3x1 od ponad dwóch tygodni
Melise sobie zaparz ukoi twoje nerwy troszke. Juz nie dlugo poniedz. Musi byc dobrze.trzymaj sie.3x1 od ponad dwóch tygodni