martakratka
Fanka BB :)
Bylam 20 kwietnia. Ale nie bylo jeszcze serduszka a zarodek prawie niewidoczny dlatego mialam wizyte tez dzis. W koncu mam kartę ciążySuper, gratuluje :* a Ty nie bylas w zeszlym tygodniu na usg? Bo cos mi sie tak kojarzy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bylam 20 kwietnia. Ale nie bylo jeszcze serduszka a zarodek prawie niewidoczny dlatego mialam wizyte tez dzis. W koncu mam kartę ciążySuper, gratuluje :* a Ty nie bylas w zeszlym tygodniu na usg? Bo cos mi sie tak kojarzy
Trzymam kciuki z calych sił. ...Gratuluję, oby tak dalej!
Ja za 20 minut mam taksówkę, za 1h I 5 min usg. Mdli mnie, poce się I jestem z lekka roztrzesiona. Mam nadzieję, że to tylko z nerwów, ale już dwa razy byłam w ubikacji, rozwolnienie mam. No i mdli, mdli aż do wymiotów..... Ech.
No nic, bez odbioru do jakieś 15.40-16.00 zapewne
Gratulacje [emoji4] ale wygląda na to że z usg ciąża wychodzi na starsza niż suwaczek [emoji4]Dziewczyny wszystko jest okDzidzius ma 11,2 mm. Slyszalam serduszko
Bije 130 razy na minutę. Chyba to dobrze bo Pani dr powiedziala ze jest wzorowo narazie
az sie poplakalam jak usłyszałam to bicie...
Tak samo wychodziGratulacje [emoji4] ale wygląda na to że z usg ciąża wychodzi na starsza niż suwaczek [emoji4]
Trzymam kciuki, myslami jestesmy z Tobą!Gratuluję, oby tak dalej!
Ja za 20 minut mam taksówkę, za 1h I 5 min usg. Mdli mnie, poce się I jestem z lekka roztrzesiona. Mam nadzieję, że to tylko z nerwów, ale już dwa razy byłam w ubikacji, rozwolnienie mam. No i mdli, mdli aż do wymiotów..... Ech.
No nic, bez odbioru do jakieś 15.40-16.00 zapewne
0,33 cm to 33mm idealnie na 6t5d Moje 11mm to 1,1 cm idealnie na 7t1d. Ciaza to nie matematyka a na rosniecie dzidzi nie ma wzoru. Wazne ze jest okTo każdy lekarz ma chyba inne normy albo ja nie wiembo koleżanka ma dzidziusia w 6t 5d ma 0,33cm hihi
Ja nie wiem jak oni to licząw kazdym razie obrze ze jest dobrze .
Ja patrzyłam sobie na Baby Boom kalendarz ciąży i tam fajnie opisane jest jak dzidzia rośnie
Wybacz, może się czepiam - 33 mm to 3.3 cm a nie 0.33cm0,33 cm to 33mm idealnie na 6t5d Moje 11mm to 1,1 cm idealnie na 7t1d. Ciaza to nie matematyka a na rosniecie dzidzi nie ma wzoru. Wazne ze jest ok![]()