Dagaa11
Fanka BB :)
Wg om bedzie to 10t1d, ale wedlug ostatniego usg 9t1d, bo ciaza mlodsza o tydzienDaga, a u Ciebie który to tydzien?
Tez sie wlasnie zastanawiam kiedy vedzie usg przez brzuch, chcialabym zeby moj mogl juz zobaczyc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wg om bedzie to 10t1d, ale wedlug ostatniego usg 9t1d, bo ciaza mlodsza o tydzienDaga, a u Ciebie który to tydzien?
14 marcaWiem że już tłumaczyłas. Ale powiedz między miałaś ostatnio pierwszy dzień miesiączki?
To tak samo jak u mnie, i wg om jest 7t4d [emoji4]14 marca![]()
Moj byl ze mna na pierwszym i sie zdziwił jak Pan Doktor mi wpychal sonde [emoji23]Wg om bedzie to 10t1d, ale wedlug ostatniego usg 9t1d, bo ciaza mlodsza o tydzien
Tez sie wlasnie zastanawiam kiedy vedzie usg przez brzuch, chcialabym zeby moj mogl juz zobaczyc![]()
To ja już teraz nie wiem, w którym jestem tygodniuTo tak samo jak u mnie, i wg om jest 7t4d [emoji4]
@Ewelina1406 zapewne minął 6 tydz id zapłodnienia, ale tyg liczy się od początku cyklu, czyli do 6 tyg dodajesz 2 tyg i wychodzi 8 tygodnii to by się zgadzało.
Hehe no wlasnie dlatego moj siedzial w poczekalni [emoji14] stwierdzilam, ze zaoszczedze mu tego widokuMoj byl ze mna na pierwszym i sie zdziwił jak Pan Doktor mi wpychal sonde [emoji23]