EklerkaDaria
Fanka BB :)
Właśnie też się zastanawiam, bo jadę z mężem i synem a synuś bardzo chciałby dzidziola zobaczyć. Czy będzie już usg przez brzuch czy nie? To chyba od lekarza jednak zależy. Najwyżej poproszę to zawoła chłopaków.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sie denerwuje za kazda z nas tutaj obecnych, takze Wy mozecie byc spokojne hahah [emoji14]O 12:30 wizyta. We wtorek tez idę na resztę badań i kasiora zniknie. W piątek lekarz i zostajemy w sobotę u przyjaciółki na komuni św. Więc z kasą masakra w tym miesiącu.
Jeśli chodzi o stres to troszkę jest, ale jakoś tak do tego podchodzę i sobie tłumacze, że co ten mój stres zmieni? Nic! Ty też postaraj się myśleć pozytywnie. Albo ja się nie denerwuje, bo ty się za mnie denerwujesz co?
Ja mam wtorek godz 18 ..I w końcu dowiem się czy się cieszyć ciąża czy żegnaćDziewczyny, kto w tym tygodniu wizytuje? Prosze o datę, godzinę i tydzien ciąży (na tel nie widac suwaczkow)Dla chętnych oczywiście
![]()
W Anglii w prawidłowo przebiegającej ciąży robią USG tylko w 12 i 20 tygodniu, więc inaczej niż przez brzuch nie ma. Dzisiaj miałam prywatne USG i było wewnętrzne. Na stronie uprzedzali, w recepcji uprzedzali i pani w gabinecie długo opisywała co i jak, a mnie się nawet nie chciało tłumaczyć, że mi to zwisa i że miałam takie USG wielokrotnieJeny ale bym chciala usg przez brzuch jak na filmachnigdy nie mialam
![]()
A co sie dzieje, ze mialabys sie zegnac?Ja mam wtorek godz 18 ..I w końcu dowiem się czy się cieszyć ciąża czy żegnać![]()
Bedzie wszystko na pewno dobrze. Nie stresuj sie niepotrzebnie.Ja mam wtorek godz 18 ..I w końcu dowiem się czy się cieszyć ciąża czy żegnać![]()
W 6 tyg był pęcherzyk serduszka jeszcze nie było.Wec nie wiem czy będzie to serduszko czy nie ...A co sie dzieje, ze mialabys sie zegnac?
Dzięki Marta mam nadzieję że będzie tak jak u ciebie .. ale stres zawsze jest ...oby niepotrzebny ale już chciała bym w końcu wiedzieć .Bedzie wszystko na pewno dobrze. Nie stresuj sie niepotrzebnie.
Spokojnie :* bedzie napewno, nie martw sie. U mnie w 6t ledwo lekarz pulsujacy punkcik znalazl, takze nie martw sie na zapasW 6 tyg był pęcherzyk serduszka jeszcze nie było.Wec nie wiem czy będzie to serduszko czy nie ...(