Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale zdajesz sobie sprawde, ze teraz sama tez to napędzasz?Życie codzienne to co innego, a gdzieś tu ktos o nim pisze? [emoji14] bo chyba każda siedzi przy obiedzie z łyżka w buzi i czyta az jedna drugiej pojedzie bardZiej [emoji14]
To byla przenośna żeby zacząć pisać o czymś normalnym [emoji4]Kurka, a ja nie mogę ani o kokardkach ani o skarpetkach, bo nie mam absolutnie żadnego przeczucia kto zamieszkał w moim brzuchu. Totalnie nie wiem, i właściwie nie ma to dla mnie znaczenia. Czekam na dziecko. Tak po prostu <3
Nie napędzam tylko zacznijcie pisać o czymś normalnym , a nie od wczoraj juz do obrzydzenia to samo i to samo xD możecie napisać czym sobie dobrym dziś dogadzacie np. [emoji4]Ale zdajesz sobie sprawde, ze teraz sama tez to napędzasz?Ok, proponuje definitywnie (przynajmniej na dzisiaj
zakonczyc temat klotni, fochow i Bog wie czego jeszcze. A teraz czekamy na relacje dziewczyn z wizyt i zaciskamy kciuki ok?
![]()
Kochana czemu myślisz ze nie w pozytywnym ?Jak bedzie wszytko dobrze u ginekologa to dla syna dzisiaj powiemy. Wogole sie obawiam wszyscy beda w szoku i nie wszyscy w pozytywnym.