DianaO
Fanka BB :)
A jakże, czego oczy nie widzą, tego kobieta w ciąży sobie nie wyolbrzymi@Julianna_Szcz zawsze to też jest metoda, przynajmniej oszczędzają stresu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakże, czego oczy nie widzą, tego kobieta w ciąży sobie nie wyolbrzymi@Julianna_Szcz zawsze to też jest metoda, przynajmniej oszczędzają stresu![]()
Wrocilam od lekarza . ciaza rozwija sie prawidlowa ,wyniki dobre ale mam isc do endykrynologa ,zeby obnizyc tsh . slyszalam bicie serca ale cos zobaczyl w macicy moze robi sie miesniak ale jeszcze nic nie wiadomo. Wlasnie powiedzielismy dla syna plakal z 30 min zrozpaczy. Teraz jest juz lepiej czuje ze wszyscy tak zareaguja.i jak tu sie cieszyc ciąża
Założyłam nowy wątek stricte pod zakupyPolecam taka poduszke rogal spi sie baardzo dobrze na niejmam po poprzedniej ciazy i nawet czasem maz mi ja kradl
jak sie dzidzius urodzi to sluzy tez do karmienia i dzidzi na niej moze lezec
![]()
Najwazniejsze, ze ty sie cieszysz i ze wszystko jest dobrze. A tsh zbijesz raz dwa. Jaki masz wynik tego tsh?Wrocilam od lekarza . ciaza rozwija sie prawidlowa ,wyniki dobre ale mam isc do endykrynologa ,zeby obnizyc tsh . slyszalam bicie serca ale cos zobaczyl w macicy moze robi sie miesniak ale jeszcze nic nie wiadomo. Wlasnie powiedzielismy dla syna plakal z 30 min zrozpaczy. Teraz jest juz lepiej czuje ze wszyscy tak zareaguja.i jak tu sie cieszyc ciąża
Haha ja tak lody z frytkami w.maku jem nawet bez ciązy [emoji14]Ne fochaj się i wracaj tu do nas szybko! Ja z tobą pogadam o dzieciowych tematach tylko nie wiem co chcesz wiedzieć? Jeśli masz jakieś pytania pisz... jeśli coś mądrego mogę napisać to napisze. Każdej jak tylko mogę odpisuje. Pisałaś wcześniej o omdleniach? Nie widziałam. Od godziny nadrabiam te kłótnie.
Co się stało ze zemdlałaś? Na długo? Mi słabo dzisiaj po pobraniu krwi się zrobiło, ale bez omdlenia się obyło.
Dziewczyny poprostu czasem ugryźmy się w język i pomyślmy o innych. Ja z tych niekonfliktowych jestem i życie mnie nauczyło, że czasami lepiej milczeć niż powiedzieć za dużo.
To wyobraź sobie jak w maku loda jadłam z frytkami jak ludzie się patrzyli![]()
Ooooo naleśnikizjadłabym takie cieniutkie z konfiturami....

Założyłam nowy wątek stricte pod zakupynie ze względu na wcześniejszą dyskusje ale z myślą o tym że jak już przyjdzie szał zakupów to wygodnie będzie mieć osobny wątek że zdjęciami i linkami do wszystkiego co udało nam się kupić
![]()
Nie róbcie mi tego..... ja nie mogę naleśników
![]()
Glukoza na czczo i potem po obciążeniu glukozą.A z jakiego badania wyszło Wam że macie cukrzycę?
Moja matka zareagowala jeszcze gorzej niz syn .masakra ide sie poplakac.