reklama
reklama
Witam dziewczyny, chciałabym się przedstawić i dołączyć do grudniowych mam .
Miesiączka się spóźnia a test ciążowy pozytywny . Z tego co liczyłam to maleństwo bedzbę na Mikołaja (6.12).

Mam już jednego synka. Mati ma 20 miesięcy. Powoli kończę karmić piersią. W sumie z powodu karmienia jestem zaskoczona, że się udało. Ale się cieszę

Ja tez Karmie nadal moja 27 miesieczna coreczke ale o jej osdstawieniu nie ma mowy! Za duzy cycoholik! Gratulacje! Mi tez termin wychodzi na okolomikolajki!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć;) bety nie planuje robić, chyba ze dostanę skierowanie- w przychodniach w mojej okolicy kosztuje to 50 zl, a w pierwszej ciąży nie robiłam i bylam spokojna, ze wszystko dobrze przebiega :) cc tez miałam poprzednio ze wzgledu na zwezona miednice. Naprawdę przy takiej waskiej miednicy nie ma co ryzykowac, tak przynajmniej wiem ze pomecze sie pare tygodni, a dziecku sie krzywda nie stanie.

Rany ale mi sie pracować nie chce :( :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A gdzie pracujesz?

Czesc dziewczyny, ja juz jestem na grupie listopadowej ale obstawiam ze u mnie sie przesunie wszystko na grudzien jednak :) W przyszly czwartek mam USG i pewnie wtedy sie rozstrzygnie! Pozdrawiam was wszystkie i gratulacje!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry