• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama
reklama
Kurcze to jak dawke jeszcze zwiekszę to tsh spadnie masakrycznie, to na pewnoe bezpieczne?

Nie spadnie raczej juz :) tsh sie w ciazy nie boimy ft4 tak jesli ft4 rosnie tsh leci to nie jest ok , jesli tsh leci a ft4 tez to jest ok :) startowałam wraz z pozytywnym testem z 4,5 tsh przy czym lekko podniesione miałam ft4 zaczełam brac letrox 1,5tabletki dawke 0,75 i po 1,5 tyg tsh 0,30 biore miesiac juz dawke taka sama i wyrównałam ft4 do łądnej normy a tsh cały czas 0,30 albo 0,40 i jest idealnie :)

Usmialam sie z tymi facetami :-) moj jest calkiem spoko, oczywiscie ma wady ale nie jakies wielce upierdliwe ;-)

Witam nowe mamy, za wizyty trzymam kciuki :-)

Motylkowelove dzieks za odpowiedz, mi sie chyba miednica rozchodzi, ale czuje ta "szerokosc jak sie w siebie wsluchuje a tak nic a nic ;-)

Usmialam sie z tymi facetami :-) moj jest calkiem spoko, oczywiscie ma wady ale nie jakies wielce upierdliwe ;-)

Witam nowe mamy, za wizyty trzymam kciuki :-)

Motylkowelove dzieks za odpowiedz, mi sie chyba miednica rozchodzi, ale czuje ta "szerokosc jak sie w siebie wsluchuje a tak nic a nic ;-)

Najelpiej sie nie wsłuchiwac bo idzie zgłupiec haha ja jak mam gorszy dzień to narzekam bo tak mi zle lepszy dzien brak objawów panika czy jest ok :D psychiatryk w domu :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry