HappyElephant
Fanka BB :)
To i tak masz fajnie, ja w UK całą ciążę nie zobaczę ginaJa jestem w Holandii. I tutaj nie jestes w stalym kontakcie z lekarzem. Ginekologa widzialam raz w 5 tyg, drugi mam nadzieje zobacze 13 czerwca ☺

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To i tak masz fajnie, ja w UK całą ciążę nie zobaczę ginaJa jestem w Holandii. I tutaj nie jestes w stalym kontakcie z lekarzem. Ginekologa widzialam raz w 5 tyg, drugi mam nadzieje zobacze 13 czerwca ☺

Zobaczylam bo mialam plamienia i stracilam juz jedna ciaze.To i tak masz fajnie, ja w UK całą ciążę nie zobaczę gina![]()
Strasznie mi przykroPowodzenia Dziewczyny - żegnam się. Nie dam rady Was czytać. Życzę każdej z Was zdrowej i spokojnej ciazy zaraz szybkiego rozwiązania.
U nas serduszko przestało bic i kropek jest mniejszy o 2 tygodnie.
Fajnie tu było... trzymajcie się!
Jejku kochana, przytulam mocnoDziewczyny, mam inne wiesci niz takie ktorych bym sie spodziewała. Ciaza przestala sie rozwijac 2 tyg temu. W poniedziałek ide do szpitala. Nie wiem jak sobie z tym poradze...
Trzymaj się tez bidulko! Dasz radę, z dnia na dzień będzie mniej bolało.... Przytulam.Patuska współczuję bo wiem co czujesz ..
Dlaczego się tak dzieje dlaczego tak wiele z nas to spotyka ...bardzo przykre ... Ja jestem już w domu po zabiegu czuje delikatne ciągnięcia ale ogólnie jest ok . Tylko zaczyna do mnie docierać co się stało(((
Trzymam kciuki za dobre wyniki! Nie denerwuj się ! Musi być tylko dobrze i nie ma innej opcji!Na 14.05 mam jutro ☺
Ja jestem w Holandii. I tutaj nie jestes w stalym kontakcie z lekarzem. Ginekologa widzialam raz w 5 tyg, drugi mam nadzieje zobacze 13 czerwca ☺
Ostatnio bylam 2 maja to było 9+4 i dzeciatko mialo 3 cm. Tutaj sa polozne..i tak mam duzo szczescia bo zakwalifikowalam sie pod szpital. Pani zapomniala mnie zapisac.. 2 maja.. upomnialam sie w zeszlym tygodniu i tak mi przyznano. Ja mam jutro 11+6.