reklama
reklama
A myslalam ze tylko u mnie takie kiepskie samopoczucie . Położyłam się na chwilkę a obudziłam się po 3 godzinach Synek ogladał bajke i tez zasnął i tak sobie spaliśmy...

@Darina88 super ze wszystko ok na takie informacje czekamy☺
@patuśka szybkiego powrotu do zdrowia

Z tego co mi Pani powiedziala...
Dzisiaj mi sie zaczyna 12t.
Wszystko w najlepszym porzadku.. wrecz idealnie! Pieknie sie rusza.. serduszko bez zarzutow.. ;):-) :)
Ale oczywiscie bez mojego nerwa sie nie obeszło.. okazalao sie ze Pani idiot od umawiania nie zapisala mnie na prenatalne.. tylko na usg... ale Pani dzisiejsza uratowala sytuacje i we wtorek mam test Nipt czy jakos tak z mojej krwi badaja wszystko ☺ Na wyniki 2 tyg trzeba czekac i z tego testu tez bede wiedziec kto u mnie mieszka. ☺
Wydaje mi sie ze to chłopak jednak bedzie!
Ale cudo tez bym chciała takie ladne zdjecie usg.

Chciałam Wam powiedzieć, że chodzę do poradni dla kobiet przy szpitalu, w nieduzym mieście, na nfz. Długo szukałam dobrego ginekologa i znalazłam. Wg mnie jeśli jest naprawdę dobry lekarz z powołania, to czy przyjmuje prywatnie czy na nfz, to tak samo traktuje pacjentki i ten mój taki jest. Wszystkie badania daje na skierowanie, wszystkie co trzeba-HIV, rózyczka, cytomegalia, no wszystko co by komuś przyszło do głowy. USG robi za każdym razem a ostatnio jak byłam, to dał mi skierowanie na badania prenatalne, chociaż ani nie ma powodów by mieć refundację ani nawet nie prosiłam o to. W dodatku na wizycie stwarza atmosferę taką miłą i swobodną, że można zapomnieć, że to lekarz. L4 daje od początku ciąży jeśli kobieta chce. Mam jego numer telefonu i o każdej godzinie dnia i nocy można do niego napisać a on w miarę możliwości odpisuje, ale odpisuje zawsze albo dzwoni. Jak byłam w szpitalu, to traktował mnie jak znajomą, bo przecież do niego chodzę a on swoich pacjentek nie zapomina, chociaż chodzi do niego strasznie dużo kobiet, większość prywatnie, nawet są takie co z Anglii przylatują na wizyty w ciąży.

Aaa i na każdej wizycie daje mi zdjęcie z usg, to dał mi wczoraj- 11+1tc.

Załączniki

• 20180518_114735.jpg
    20180518_114735.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 110
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry