reklama
Obecnie to senność , mocno czuje zapachy , piersi mam nabrzmiałe ale bolą tylko sutki , apetytu nie mam a w zasadzie to bym coś zjadła tylko nic mi nie smakuje , no i podbrzusze czasami czuje czy jajnik pachwine ale to raczej norma .

reklama
Mnie też strasznie bola nogi. Do tego pobolewa mnie podbrzusze. Szybko marznę i jestem okropnie zmęczona. To ostatnie to chyba najgorsze, bo nawet nie mam kiedy odpocząć.

Napisze tylko szybciutko jak po wizycie, a później was podgonie z czytaniem.
Jest kropek, albo kropka! Termin na 13 grudnia. Według lekarza jestem 4t5d, apka pokazuje 5t6d. Zarodek jest w macicy. Kazał zrobic badania: grupa krwi, hcg powtórzyć, tsh, toxoplazmoze i glukozę. Później wrzucę Wam zdjęcie kropka ;). Uspokoiło mnie to bardzo.
No właśnie wiedziałam że ktoś miał być! Super gratulacje! czyli apki do d.

Mnie zaczęły dopiero teraz boleć cycki a według ostatniej miesiączki zaczynam 6tyg. Jest mi niedobrze czasami jakby ślina mi wypływała z gardła to prawda że każda ciąża jest inna. W poprzedniej oprócz bolących cyckow nie miałam żadnych dolegliwości.

Ja mam identyczne dolegliwości jak w pierwszej ciąży- tkliwe piersi, sennosc, bóle brzucha, delikatnie mdlosci. Tylko ze teraz to zaczely mi sie tuz po plamieniu implantacyjnym, a w poprzedniej ciazy troche później

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry