Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
He he wlasnie mialam to pisac .czy wy jeatescie takie leniwe teraz jak ja. Obiad ugotuje ale sprzątać mi sie nie chce. Nawet filmiki na yotobie o sprzataniu ogladam zeby sie zmobilizowaćHej dziewczynki powiem Wam coś....ALE MI SIĘ NIC NIE CHCE.....masajra jakaś
Sa spraye na odrosty z loreal (reklamują go teraz), zamierzam kupic, bo tez jestem w niedziele na kominii, ale nie wiem niestety jak to wychodzi z blodnem [emoji58]Żeby wyrównać kolor muszę odrost rozjaśnić niestetyw niedzielę mamy komunie a od kad jestem w ciąży nie farbowalam włosów więc odrost jest niestety spory, muszę poczytać o tym koniecznie.
Dobrze wiedzieć, Twoja wiedza w tym temacie jest mega i fajnie, że się możesz tutaj z nami dzielić [emoji6] Mnie w połowie czytania niektórych postów odnośnie poronień nawykowych głowa boli. Ale każdy ma swojego konika... Ja to bym mogła np w kółko gadać o rzeczach związanych z moją pracą.@porcelana dobrze , że akurat podziałało , ale myślę , że akurat u Ciebie określiło czas owulacji i wtedy wyszło a wczesniej nie trafialiscie w te dni po prostunajszybszą metodą na "zajście" jest monitoring czy stymulacja przy nieregularnych cyklach , czy późnych owulacjach , często na problem z zajściem ma wpływ prolaktyna ,nie koniecznie ta wyjściowa a po obciążeniu też no i wiele innych czynników ale to trzeba juz szukać jak nawet stymulacja nie pomaga znaczy ze coś hormony czy plemniki nie halo ... znam wiele par co nawet paprotki nie pomogły niestety ;/ szkoda czasami miesięcy na szukanie co pokaże prawidłowy dzień ow , bo moze jej po prostu nawet nie byc , i lepiej iść do lekarza ... raz mierzyłam temp była wysoka i tak @ przylazła stwierdziłam ze to pic na wode .
Ja akurat problemów nie miałam zachodziłam za pierwszym razem góra do 3 razy sztuka przy swoich cyklach ... po poronieniach wydłużyły się i miałam późne owulacje z czego z takich raczej dobrych ciąż nie ma wcale albo sa biochemiczne tak było tez u mnie ;/ no i stwierdziliśmy z lekarzem ze jajeczkuje ładnie to nie będziemy się bawić w zachodzenie i czekanie kiedy ta ow nastapi tylko zrobimy stymulacje na lamettcie i się udało praktycznie od razu owulacja w 12 dc od 13dc leki i mamy się na razie dobrze![]()
Dobrze wiedzieć, Twoja wiedza w tym temacie jest mega i fajnie, że się możesz tutaj z nami dzielić [emoji6] Mnie w połowie czytania niektórych postów odnośnie poronień nawykowych głowa boli. Ale każdy ma swojego konika... Ja to bym mogła np w kółko gadać o rzeczach związanych z moją pracą.
I tak jak piszesz, mi Geratherm nie pomógł bezpośrednio w zajściu w ciążę, tylko w złapaniu owulacji - i o to też mi chodziło, że to może pomóc dziewczynom, które tak jak ja miały problem z wyczuciem u siebie owulacji.
Teraz po Twojej wiadomości zastanawiam się, czy nie skupić się u siebie na ustabilizowaniu cykli, bo może ta nieregularność była powodem niepowodzenia tym razem.
Biorę cały czas Femibion, tam są foliany, jod itd. Osobno biorę magnez i Acard. Jak tylko złapię owulację, to wystartuję z Luteina, bo jeszcze sporo mi jej zostało.Pamiętaj , że jedno poronienie może zdarzyć się kazdemu ;*
Lekarze twierdzą , że każda nawet zdrowa kobieta 1 na 10 ciąży poroni .
Także wiesz ja bym na razie nie dumała za dużo i bym posprawdzała wszystkie hormony ewentualniei homocysteinę , bo ta Ci podpowie czy masz mutację , i bierz sobie kwas foliowy w aktywnej formie folianu najlepiej
![]()
Możesz wcinac ovarin nie zaszkodzi a może pomóci nie czekaj długo ze staraniami , bo organizm pamięta i łatwiej zajść