motylkowelove
Fanka BB :)
Kochana ja miesiac czekalam.. typowa @ nie nadeszla wiec w sumie nie wiem czy juz mozemy..
Poczekaj na regularny cykl niech się organizm unormuje ;* powinnas i tak zajśc szybko bo pamięta
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana ja miesiac czekalam.. typowa @ nie nadeszla wiec w sumie nie wiem czy juz mozemy..
Mi tez wychodzily te ciazowe z allegro, za to owulacyjne nieKupilam hurtem na allegro xd 10+3gratis [emoji14] 2 komplety wzielam ;-) a cenowo wyszly mi jak 3 szt aptecznych [emoji14] a dzialaja bo mi wychodzily w tej poronionej ciazy
Haha to racja [emoji14] ja z racji, ze pracuje w aptece to testy mialam za ok 2.5 zl za sztuke, wiec kupowalam hurtowo [emoji14]Mi też te z allegro pokazały ciążę I to chyba nawet bardzo wczesna. Więc jak dla mnie są sprawdzone. A jakie taniebo na tych aptecznych można zbankrutowac
![]()
Też TarnówTarnównajcieplejsze miasto Polski
![]()
No właśnie dlatego że Pregna ma go sporo w składzie więc nie ma potrzeby dodatkowo braćZ tego co się niby pozmieniało to 400mg
Z magnezem jest tak to się bierze ile potrzeba jego się nie da przedawkowac bo się wysikuje także to najmniejszy problemnie w kazdym wypadku przyjmuje się dawki z wytycznymi to też juz inna bajka
A dlaczego kazał odswtaić kwas filiowy ? ;O takic rzeczy to jezscze nie słyszałam
Kochana lecimy co do dnia razemciekawe czy na porodówke też razem popedzimy
czy się pozmieniają terminy