reklama
reklama
Hahahah! Moje macierzyskie trwalo 12 dni.
Pracowalam cala ciaze az do dnia przed porodem i wrocilam do pracy po 10 dniach. Hardcorowo. Ja mam wlasnia dzialanosc i studio przedluzania rzes i szkole z tego we wosZech do slowie drzwi w drzwi z domem wiec moglam sobie na to pozwolic. Poza tym prowadze zumbe ale z niej zrezygnowalam na cala ciaze! Jesli teraz ciaza bedzienprzebiegac jak pierwsza to tez chcialabym pracowac do rozwiazania.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem, wlasna działalność sie rzadzi innymi prawami, tutaj masz zyski uzależnione od klientow :) dlugo sie staraliscie o druga dzidzie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) Ja tak jak Urs, myślę, że termin z końca listopada przesunie mi się na początek grudnia :) W sobotę mam usg i mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Dzisiaj robiłam betę, wynik to 15000, przyrasta prawidłowo, więc jestem dobrej myśli.

Cześć dziewczyny :) Ja tak jak Urs, myślę, że termin z końca listopada przesunie mi się na początek grudnia :) W sobotę mam usg i mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Dzisiaj robiłam betę, wynik to 15000, przyrasta prawidłowo, więc jestem dobrej myśli.

Ale masz bete wspaniala! Gratulacje!

Ja w piatek dopiero bylam nieco ponad 1,5 tyś i ciagle mnie przesladuje, ze te wartosci takie niskie. Ale obiecalam sobie teraz ze juz nie bede sie badac i dzielnie czekam do przyszlego czwartku, na USG :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry